«صداقت در سیاست» شعار اصلی نامزدهای ریاست جمهوری باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، آیتالله رضا رمضانی گیلانی در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شب شهادت حضرت علی علیهالسلام که در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و با حضور ارسلان زارع استاندار گیلان، علی فتحاللهی فرماندار رشت، جبار کوچکینژاد نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، محمد دوستار دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: امیرالمؤمنین علی علیهالسلام شهید راه مقاومت بر علیه شرک، کفر، الحاد، تزویر و نفاق است.
وی با اشاره به اینکه شهادت حضرت علی علیهالسلام از تلخ ترین صحنههای تاریخ است، اضافه کرد: امام علی علیهالسلام به معنای واقعی دغدغه عدالت داشت.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه جامعه بشری تشنه ندای حقطلبی حضرت علی بن ابی طالب علیهالسلام است، اظهار کرد: زمین و آسمان در سوگ مرد عدالت اشک میریزند و گریه میکنند.
شب قدر، شب درخواست توفیق برای افزایش ایمان است
رمضانی با بیان اینکه شبهای قدر، شبهای درخواست توفیق است، تأکید کرد: در دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان میبینیم که مکرر درخواست توفیق برای قرائت، تدبر، تأمل و تفکر در قرآن کریم شده است.
وی افزود: همچنین در دعاهای روزهای ماه مبارک، توفیق برای استغفار، توفیق توبه و بندگی و توفیق اطعام و کارهای خیر را از خداوند طلب میکنیم.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه شب قدر، شب درخواست توفیق برای افزایش ایمان است، تبیین کرد: ایمان قطعاً به انسان آرامش و امنیت میدهد؛ آرامش انسان مؤمن زمانی است که به حقیقت ایمان رسیده باشد.
رمضانی با اشاره به اینکه صدقه دادن خوب است، اما اگر منت گذاشته شود، دیگر عمل صالح نیست، بلکه عمل فاسد است، یادآور شد: موعظه و پند نیز عمل صالح است، اما اگر در نزد دیگران و به نیت سرزنش باشد، عمل فاسد است.
وی با تأکید بر اینکه ایمان و عمل صالح انسان را بالا برده و به انسان شخصیت میدهد، توضیح داد: کسانی از سرمایه خود بهرهمند میشوند که هم ایمان و هم عمل صالح خود را حفظ کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) مطرح کرد: فخر بر عبادت هم، عمل صالح نیست، بلکه یک حجاب و مانع برای رسیدن به جایگاه الهی است.
رمضانی با بیان اینکه عمل صالح موجب بالا رفتن درجات انسان میشود، متذکر شد: کسی که ایمان داشته باشد، عمل صالح انجام میدهد؛ برترین جاودانگی و دخول در بهشت به برکت عمل صالح به دست میآید، چراکه انسان به حیات پاک میرسد.
وی با اشاره به اینکه خوش اخلاقی در قرآن به عنوان قاعده طلایی بیان شده است، اظهار کرد: شرک، بدخواهی نسبت به دیگران، شک و تردید در انجام عمل و اصرار بر معصیت، مانع پذیرش عمل است.
ضرورت مطالعه اصول حاکمیتی امیرالمومنین علی علیهالسلام
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ادامه به شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام در محراب عبادت اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین علی علیهالسلام شهید راه عقلانیت، معنویت، عدالت و مقاومت بود.
رمضانی با ضروری خواندن مطالعه اصول حاکمیتی امیرالمومنین علی علیهالسلام، عنوان کرد: چهار اصل حاکمیتی در مبنای حضرت علی علیهالسلام وجود دارد که عموم مردم به ویژه مسئولان باید به آن توجه کنند.
وی به منشور حکومتداری امیرالمومنین علی علیهالسلام اشاره و بیان کرد: قبول مسئولیت، راه هزینه پرداختن است و یکی از هزینههای آن شهادت است؛ کار نیک بر مسئولان نیکتر و کار زشت نیز بر مسئولان، زشتتر است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه اصل اول حاکمیتی امیرالمومنین علیهالسلام، حق محوری است، افزود: این اصل باید مسیر زندگی یک مسلمان واقعی باشد و همه چیز انسان باید در خدمت حق باشد؛ مردم نباید از حق کوتاه بیایند.
رمضانی، اصل دوم حاکمیتی حضرت علی علیهالسلام را صداقت در سیاست دانست و گفت: با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری، شعار جدی کاندیداهای انتخاباتی باید صداقت در سیاست باشد، یعنی با مردم از زبان صدق سخن بگویند و صادق باشند.
وی با اشاره به اینکه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید هر آنچه را که درست است با مردم مطرح کنند، خاطرنشان کرد: در نظام اموی صداقت هیچ جایگاهی ندارد و بیصداقتی ارزش است، اما در نظام علوی، صداقت سرچشمه ارزشها است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) اضافه کرد: نظام اموی نمونهای از یک نظام ماکیاولی است که در آن از هر ابزاری برای رسیدن به قدرت استفاده میکنند.
رمضانی با بیان اینکه کسی که توان تحقق کاری را ندارد نباید وعده بدهد، افزود: این موضوع هم برای مسئولان و هم عموم مردم صدق میکند.
وی به اصل سوم حاکمیتی امیرالمومنین علیهالسلام یعنی اصل سازش ناپذیری اشاره کرد و گفت: سازشناپذیری یکی از اصول مهمی است که باید در میدان عمل خودش را نشان دهد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه بعضیها خیلی حرف میزنند، اما باید بدانند که میدان عمل، خیلی سخت است، گفت: در میدان عمل باید هزینه پرداخت کرد، به عنوان مثال در جایی که عدهای به دنبال منکوب کردن و از بین بردن شما هستند، سازشناپذیری قطعاً یک اصل است.
رمضانی به عدالتخواهی به عنوان اصل چهارم حاکمیتی امیرالمومنین علی علیهالسلام اشاره و خاطرنشان کرد: عدالتخواهی و عدالتگستری، آمال و آرزوی همه انبیای الهی است و عدل باید مبنای همه حرکتهای یک مسلمان باشد.
عدل و عدالت باید مبنای حرکت فردی، اجتماعی و سیاسی باشد
وی به برتری عدل نسبت به جود اشاره و تأکید کرد: جود یک امر شخصی است، اما عدل یک قاعده و ضابطه است که اجازه نمیدهد به کسی ظلم شود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه عدل و عدالت باید مبنای حرکت فردی، اجتماعی و سیاسی باشد، خاطرنشان کرد: اگر موضوع مهم بودن بین پیشرفت و عدالت مطرح شد، قطعاً براساس بیانات امیرالمومنین علی علیه السلام، عدالت مهمتر است، چراکه همه چیز باید با ملاک عدل، قرار داده شود.
رمضانی، عدالت در انتخابات را در برابری رأی رهبر معظم انقلاب و رأی یک نفر در دورترین نقطه ایران دانست و گفت: آنطور نیست که رأی یک نفر، هزار رأی حساب شود و رأی نفر دیگری، یک رأی؛ اگر اینطور بود، یعنی مصداق بیعدالتی است.
وی اظهار کرد: شکاف طبقاتی در جامعه، غوغای بیکاری، تبعیض در بهداشت و ثروتمندتر شدن ثروتمندان، به نوعی نشأت گرفته از بیعدالتی است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه عدل و عدالت در طول تاریخ از مظلومترین واژهها بوده است، تشریح کرد: متأسفانه بسیاری از حاکمان ادوار تاریخ، از واژه عدالت، آزادی و امنیت برای ظلم به بشریت استفاده کردند.
رمضانی با بیان اینکه عدالت به قدری غریب شده که غربیها حتی در مفهوم آن هم دخل و تصرف کردهاند، مطرح کرد: عدالت در غرب یعنی وقتی دو کشور با هم در جنگ هستند، باید به کشوری که اسلحه کمتر دارد، اسلحه فروخت؛ عدالت غربی، توسعه جنگطلبی است.
وی اظهار کرد: باید برای تغییراتی که در مفهوم و مصداق عدالت که در طول تاریخ بشری ایجاد شده، گریست.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه آمریکا در خیلی از مناطق به بهانه بازگرداندن حق و حقوق ملتها حضور پیدا میکند که یک فریب بزرگ است و خیلیها هم فریب خوردهاند، افزود: غالب کشورهای عربی به سمت عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی حرکت کردهاند که این فاجعهآمیزترین جنایت تاریخ است.
رمضانی با بیان اینکه استقرار عدالت در جامعه سبب شکوفایی استعدادها و بهرهوری صحیح از امکانات و نعمتها میشود، گفت: عدالت بهترین سوژه برای پیوند دادن ملتها است و جهان تشنه عدالت گستری است.
وی به مفهوم عدالتگستری اشاره کرد و ادامه داد: منجی عالم بشریت با شعار ریشهکنی اختلافات نابجای طبقاتی ظهور میکنند و طعم واقعی عدالت را به جهانیان میچشانند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه کسی که به ثروت و قدرتش مینازد، میبالد و شکاف طبقاتی ایجاد میکند، نزد امیرالمومنین علیهالسلام ذلیل است، خاطرنشان کرد: امام علی علیهالسلام برای عدالتخواهی در محراب عبادت به شهادت رسید.
رمضانی در ادامه متذکر شد: شهادت امام علی علیهالسلام فاتحه بر عدالت، عقلانیت و معنویت و مقابله با مقاومت در برابر خودکامگیها است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/