صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
تبدیل فناوری به ثروت/۱۰ صفوی در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

تولید ۱۵۰ نوع محصول در سرای نوآوری گیاهان دارویی اصفهان

انعقاد ۱۰ تفاهم‌نامه در راستای تولید ثروت و خلق فرصت‌های کارآفرینیرئیس سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان عنوان کرد که ۵۵ هسته و شرکت فناور فعال در این سرا حضور داشته و تاکنون ۱۵۰ نوع محصول در زمینه گیاهان دارویی تولید شده است.
کد خبر : 578984

کامران صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه  استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح راهبردهای سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان اظهار کرد: از راهبردهای اصلی این سرای نوآوری، حمایت از تیم‌های فناور در راستای راه‌اندازی کسب‌وکار و جذب سرمایه و تأکید بر آموزش مهارت‌های مختلف و توسعه فناوری در راستای اهداف متعالی دانشگاه آزاد اسلامی است.


وی افزود: مجموعه سرای نوآوری گیاهان دارویی شامل بخش‌های مختلفی بوده که یکی از آنها یعنی مرکز رشد فناوری تخصصی گیاهان دارویی سال ۸۸ راه‌اندازی و سال ۹۷ نیز مجوز قطعی از وزارت بهداشت اخذ شده است. فضای یک هزار و ۲۰۰ متر مربعی تخصیص‌یافته به امر تجاری‌سازی این سرای نوآوری بوده که دو شرکت فعال در آن حضور دارند و تاکنون ۴۰ محصول تولید کرده‌اند و این محصولات داخل و خارج از کشور عرضه شده است.



رئیس سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بیان کرد: سال ۹۹ مجوز شتاب‌دهنده تخصصی گیاهان دارویی را از معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اخذ کردیم و اکنون ۱۰ تیم فعال هستند. تاکنون ۲۸ دوره تخصصی و عمومی در مدرسه مهارت و دوره‌های شتاب‌دهنده برگزار کردیم که بسترساز احصای استعدادها و تفکرات خلاقانه در راستای پیشبرد اهداف مدنظر سرای نوآوری بوده و رویداد «ایده شو» که قرار است سال جاری برگزار شود، می‌تواند به گسترش اخذ ایده‌ها و استعدادها کمک قابل توجهی کند.    


صفوی راه‌اندازی شرکت رویش جاودان فرهیختگان که سال ۹۹ با همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان صورت گرفته را در راستای تجاری‌سازی محصولات سرای نوآوری دانست و به آنا گفت: این شرکت با سرمایه اولیه ۸۰۰ میلیون تومان فعالیت خود را آغاز و در فضای تجاری‌سازی سرا مستقر شد و محصولاتی که در سرای نوآوری گیاهان دارویی تولید می‌شود را از این طریق تجاری خواهیم کرد.


وی گردش مالی سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان را در سال ۹۹ حدود ۴ میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: با برنامه‌هایی که برای افزایش فروش محصولات دانش‌بنیان در دستور کار داریم و وب سایتی که با حمایت اداره کل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه با هدف فروش آنلاین محصولات راه‌اندازی کرده‌ایم، قطعاً میزان گردش مالی و میزان درآمدها در سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا خواهد کرد. ۵۵ هسته و شرکت فناور فعال در سرای نوآوری گیاهان دارویی حضور داشته و تاکنون نیز ۱۵۰ نوع محصول در زمینه گیاهان دارویی تولید شده است.


رئیس سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان اضافه کرد: تاکنون انعقاد ۱۰ تفاهم‌نامه در راستای تولید ثروت و خلق فرصت‌های کارآفرینی با شرکت‌های داروسازی بزرگ استان اصفهان، شتاب‌دهنده‌های تخصصی و انجمن‌های مختلف ازجمله انجمن گیاهان دارویی محقق شده است.  



صفوی برگزاری رویداد چالش فناوری با حمایت اداره کل کارآفرینی و مراکز رشد در سال گذشته را زمینه‌ساز شناسایی چالش‌های صنایع در حوزه گیاهان دارویی دانست و مطرح کرد: پس از احصای چالش‌ها، این مهم به فناوران ارسال شد و آنها نیز راه‌حل‌های مختلفی برای خروج از این چالش ارائه کردند و در گام بعدی، پس از برگزاری جلسات با صنایع مختلف و فناوران هشت قرارداد به امضا رسید.


وی توجه به ظرفیت‌های منطقه در راستای تولید ثروت و افزایش کیفیت زندگی مردم را ازجمله اهداف اصلی سرای نوآوری گیاهان دارویی دانست و تبیین کرد: از واحدهای دانشگاهی مختلف استان اصفهان بازدید کرده و تعدادی از آنها را برای همکاری انتخاب کردیم. در فریدن زمین زراعی مناسبی برای کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته که برای تغییر رویه کشت در آن منطقه حائز اهمیت است. در مرکز زواره مووضوع تولید عرقیجات گیاهی اواخر سال ۹۹ راه‌اندازی شده تا بستر رشد اقتصاد مردم منطقه فراهم شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر