صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان | فعالیت‌ها و چشم‌اندازها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان سال ۱۳۶۶ در ساختمانی استیجاری به مساحت ۳۰۰ متر مربع راه‌اندازی شد.
کد خبر : 578746

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان نهم خرداد ۱۳۶۶ در ساختمانی استیجاری مربوط به اداره آموزش و پرورش به مساحت ۳۰۰ مترمربع راه‌اندازی شد و در سه رشته تحصیلی به ریاست مصطفی کیایی فعالیت خود را آغاز کرد.


بنای جدید واحد دانشگاهی تویسرکان سال ۱۳۷۱ در جوار آرامگاه حضرت حیقوق‌نبی(ع) ساخته شد و پس از تکمیل به فعالیت خود ادامه داد و در همان سال ریاست دانشگاه به حجت‌الاسلام علی‌محمد برنا واگذار شد.


در زمان تصدی برنا رشته‌های تحصیلی به ۱۳ رشته افزایش یافت و ساختمان‌های احداث‌شده سال۷۱ تا ۸۲ شامل خوابگاه الغدیر، ساختمان سرایداری، کارگاه مکانیک، خوابگاه فاطمیه، تأسیسات، سوله ورزشی، کتابخانه، ساختمان مخابرات، پارکینگ غربی، ساختمان فنی و مهندسی در چهار طبقه، نگهبانی خواهران و انبار جمعاً به مساحت ۱۴هزار و ۱۲۶ متر مربع توسط رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی به بهره‌برداری رسید.


غلامعلی حاجی سال ۱۳۸۲ سرپرستی دانشگاه را به عهده گرفت، در زمان وی، رشته‌های تحصیلی به ۱۷ رشته افزایش یافت و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان به‌عنوان واحد متوسط در سطح دانشگاه‌های آزاد معرفی شد.


مجید شمس هم سال ۱۳۸۳ به سمت رئیس واحد دانشگاهی تویسرکان منصوب شد و در زمان تصدی وی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان هم از لحاظ فیزیکی و هم از نظر کیفی رشد چشمگیری کرد و رشته‌های تحصیلی آن تا ۵۳ رشته ازجمله کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی افزایش یافت.


سعید جامه‌بزرگی از سال ۱۳۸۷ تا اواخر سال ۹۲ ریاست این واحد دانشگاهی را بر عهده گرفت و رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان به ۷۸ رشته رسید.


در زمان ریاست جامه‌بزرگی در زمینه‌های عمرانی بیش از ۹ هکتار زمین خریداری شد و تکمیل بنای خوابگاه دانشجویی خواهران با تجهیزات ورزشی در محوطه خوابگاه، تکمیل بنای بانک دانشگاه، احداث پارکینگ ضلع شمالی و احداث پارکینگ ضلع جنوبی، احداث انبار جدید و احداث طبقه سوم کتابخانه جمعاً به مساحت ۱۱هزار و ۳۰۰ متر مربع به زیربناهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان اضافه شد.


مجتبی بابایی که ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ جایگزین جامه‌بزرگی شده تاکنون عهده‌دار سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان است.


اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان با ۳۵ کلاس درسی، ۱۸ آزمایشگاه، ۹ مورد کارگاه و سه سایت کامپیوتری، تعداد هزار دانشجو در حال تحصیل را در خود جای‌داده و بیش از ۱۳هزار نفر از بدو راه‌اندازی تاکنون فارغ‌التحصیل داشته است.


 استادانی که در این واحد دانشگاهی مشغول به تدریس هستند، شامل ۶۵ استاد هیئت‌ علمی تمام‌وقت و ۳۵ حق‌التدریس هستند و تعداد کارکنان حدود ۳۰ نفر است.


واحد دانشگاهی تویسرکان دارای دو خوابگاه دخترانه و پسرانه بوده که خوابگاه دخترانه کوثر با ظرفیت ۷۰۰ و خوابگاه پسرانه با ظرفیت ۲۰۰ نفر آماده اسکان دانشجویان است.


امکانات حوزه پژوهش:


دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان ۲۲ باب آزمایشگاه و  ۹ کارگاه آموزشی دارد و در کتابخانه این واحد دانشگاهی بیش از ۵۰ هزار جلد کتاب و ۴ هزار جلد مجله و مزرعه تحقیقاتی موجود است.


برخی از فعالیت‌­های حوزه پژوهش:


دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان نیز مانند سیار واحدهای دانشگاه آزاد مبادرت به پژوهش‌های علمی می‌کند که در این راستا ۱۸۰ طرح پژوهشی خاتمه یافته و ۲۰ طرح پژوهشی در دست انجام است، در همین راستا پژوهشگران این واحد دانشگاهی توانستند بیش از ۳۰ عنوان مقام و مدال در مسابقات و جشنواره‌های مختلف کسب کنند. ثبت ۱۳ اختراع، فعالیت یک مرکز رشد و پنج هسته فناور از دیگر فعالیت‌های پژوهشی در این واحد دانشگاهی است.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در کنار فعالیت‌های پژوهشی به تولید مواد و وسایلی مانند نانو پودرمس، انواع تینر، سیستم کنترل هوشمند سوخت در قالب هسته فناور مرکز رشد در مقیاس آزمایشگاهی اقدام کرده است.


بیش از ۶۰۰ نفر در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در سامانه قدیم و جدید باشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان عضو هستند و این واحد دانشگاهی دارای ۱۲ مجوز  انجمن علمی و راه‌اندازی پنج انجمن علمی- دانشجویی فعال بوده و در کنار این ظرفیت‌ها، درآمدزایی در حوزه آزمایشگاه­ها و کارگاه­های واحد (ساها) از دیگر توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان است.


تولید ۴۷ مقاله ISI(W.O.S) در پنج ساله اخیر


دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در پنج سال اخیر توانسته ۴۷ مقاله ISI(W.O.S) تولید کند که تعداد مقالات ISI(Listed) سه مقاله، تعداد مقالات علمی پژوهشی وزارتین و ISC ۳۱ مقاله، تعداد مقالات ارائه‌شده در همایش‌ها ۵۰ مقاله، تعداد کتب چاپ شده (ترجمه و تألیف) ۱۰ جلد بوده و تعداد کارگاه­‌ها و سخنرانی­‌های ارائه‌شده در مجموعه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن‌های علمی ۱۶ کارگاه و سخنرانی و تعداد کارگاه­‌ها و سخنرانی‌های ارائه‌شده در مرکز رشد دو سخنرانی بوده است.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در حال اخذ مجوز سرای نوآوری گردو بوده و در کنار این فعالیت زعفران و گل محمدی تولید می‌کند.


کاشت نهال پسته در باغستان پسته و چند طرح در دست مطالعه دیگر ازجمله فعالیت‌های جانبی این واحد دانشگاهی است.


نشریات و کتب دانشجویی منتشرشده در سال تحصیلی گذشته:


در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان گاهنامه نشریه یاران توی (فرهنگی اجتماعی) ۱۰۰ تیراژ و گاهنامه نشریه آهسته ۱۰۰ تیراژ منتشرشده و تعداد ۵۰ هزار و ۸۰۷ جلد کتاب فارسی و لاتین در قالب کتاب‌های عمومی و تخصصی در کتابخانه مرکزی موجود بوده که از این تعداد هزار و ۷۵۰ جلد آن در بخش مرجع قرار دارد.


کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان با استفاده از دو نرم‌افزار سیمرغ و پارس آذرخش به دانشجویان و مراجعین سرویس‌دهی می‌کند و صدور کارت و تسویه مالی اعضا و شماره و ثبت کتاب‌ها به‌وسیله این دو نرم‌افزار انجام می‌­شود.


مساحت کل کتابخانه هزار و ۱۱۰ متر مربع و در سه‌طبقه است که ۳۳۰ متر آن سالن مطالعه و مابقی مخزن کتابخانه است و با ۲۰۰ صندلی و ۱۵ میز ۶ نفره و ۴۰ میز یک نفره به اعضای خود خدمات ارائه می‌دهد.


فضای فرهنگی و ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان به تفکیک و به ترتیب ۹۶۰ مترمربع فرهنگی و ۲هزار و ۲۶۰ مترمربع ورزشی است.


چشم‌انداز آتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان:


یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مدنظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان فعالیت در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان و ورود به عرصه مباحث اقتصادی در کنار برنامه‌های علمی پژوهشی در قالب توسعه مرکز رشد و هسته اقتصاد دانش‌بنیان و امضای تفاهم‌نامه‌های علمی پژوهشی تجاری برای دستیابی به کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای است.


این واحد دانشگاهی با توجه به موقعیت جغرافیایی منحصربه‌فردش در نظر دارد از طریق ایجاد محیطی آرام، بستری مناسب برای مطالعه و انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای استادان و سایر دانشجویان به‌ویژه اعضای تیم روباتیک و باشگاه پژوهشگران جوان که تاکنون در چندین دوره از مسابقات برگزارشده در سطح کشور و بین‌المللی مقامات درخور توجهی را کسب کرده‌اند به وجود بیاورد.


ویژگی منحصربه‌فرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان:


دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان نخستین واحد دانشگاهی است که در استان همدان راه‌اندازی شده و  علاوه بر واحد همدان تنها واحدی است که رشته کارشناسی پرستاری را میان واحدهای استان همدان و کرمانشاه ایجاد کرده و دانشجو می‌پذیرد، هم‌جواری با آرامگاه حضرت حیقوق نبی(ع)- از پیامبران بنی‌اسرائیل - از نکات قابل‌توجه برای دانشجویان غیربومی در رابطه با دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر