صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

دولت سلامت مردم را گروگان گرفته است

داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: از اوایل بهمن دولت وزیر بهداشت را تحت‌فشار قرار داد که به سمت طرح شهید سلیمانی نروند. در حقیقت به طرح شهید سلیمانی نگاه سیاسی شد.
کد خبر : 578655

به گزارش خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، شاهین محمدصادقی امروز (یکشنبه) در نشست خبری خود گفت: اگر جلوی اجرای طرح شهید سلیمانی گرفته نمی‌شد، بحران کرونا از بین می‌رفت. این طرح نتایج خوبی به همراه داشت اما دولت جلوی آن را گرفت و بنابراین می‌توان گفت که دولت با جلوگیری از اجرای طرح شهید سلیمانی سلامتی مردم را گرو گرفت.


داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در شرایطی که پیش‌بینی سازمان بهداشت جهانی بر روی مرگ‌ومیر بالای هزار نفر ناشی از کرونا، در ایران بود، طرح شهید سلیمانی را اجرا کردیم. تمرکز دولت بر محدودیت‌های اجتماعی بود که گران‌ترین روش برای مقابله با کرونا است. از اوایل بهمن دولت وزیر بهداشت را تحت‌فشار قرار داد که به سمت طرح شهید سلیمانی نروند. در حقیقت به طرح شهید سلیمانی نگاه سیاسی شد.


محمدصادقی با اشاره به اینکه چه افراد و یا عواملی مانع اجرایی شدن طرح شهید سلیمانی شدند، تصریح کرد: دوستان در وزارت بهداشت اعلام کردند که از طرف دولت تحت فشار هستیم و به ما می‌گویند اسم شهیدسلیمانی و بسیج را نیاوریم. 


وی در پاسخ به پرسش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا مبنی بر اینکه با حمایت کدام جناح و جریان سیاسی برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام آمادگی کردید؟خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه جریان‌های سیاسی در حال بررسی کاندیداهای مختلف هستند و با بنده گفت‌وگو کردند. در حال حاضر منتظر هستم که جناح‌ها و جریانات سیاسی به نتیجه برسند. من شاگرد مکتب شهید سردار سلیمانی و مستقل هستم،مکتب شهید سلیمانی مکتب شور و بزرگی است . اصل مذاکره مربوط به شهید سلیمانی بود او قائل به مذاکره با اقتدار بود. 


محمدصادقی درباره اینکه حاضر است به نفع کدام یک از  رقبا کناره‌گیری کند؟ خاطرنشان کرد : فعلا رقبا معلوم نیستند، در همان چارچوب حضور خواهم داشت و برای حضور در مقام ریاست جمهوری تلاش می‌کنم. 


این نماینده ادوار مجلس در رابطه با انگیزه خود برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری متذکر شد:همیشه خدمتگذار و پزشک جامعه بودم.‌در حال حاضر برخی مردم را رعیت خود فرض کردند، بنده نمی‌خواهم مانند مسئولین فعلی، به مردم دروغ بگویم. بنده به دنبال انجام وظایف خود هستم. 


محمدصادقی ادامه داد: در شرایط فعلی بخش قابل توجهی از مشکلات اقتصادی مردم به دلیل بی مسئولیتی مردم است. باید به مردم راست بگوییم و حقوق آنها را بدهیم. در حال حاضر پای دولت بر روی گلوی تولید است. از تجار برای بر عهده گرفتن مسئولیت سفیر استفاده می‌کنم نه به این دلیل که تجارت کنند بلکه منظور این است که برای کالای ایرانی بازاریابی کنند.باید اعتماد مردم را با رفتار خودمان برگردانیم و ثابت کنیم که مردم ولی نعمت مسئولین هستند. 


داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در واکنش به فایل صوتی ظریف گفت: مطالبی که در فایل صوتی ظریف منتشر شد فوق محرمانه بود چرا که حتی کشورهای مشترک‌المنافع ایران هم به آن واکنش نشان دادند. حتی به نظر می‌رسد منتشر کنندگان در حادثه نطنز هم نقش داشتند. افشاگران با این اقدام نه تنها ظریف را سوزاندند بلکه منافع ملی را در معرض خطر قرار دادند. حال باید مشاهده کرد که حسام‌الدین آشنا آخرین نفری بود که برکنار شد و یا افراد دیگری هم برکنار خواهند شد. 


محمدصادقی در رابطه با آرایش کابینه خود اظهار کرد:کابینه جوان تشکیل خواهم داد و دولتی که با کنسرت و استودیو پیروز شود، موفق نخواهد بود در حال حاضر ساز زندگی مردم و حتی هنرمندان کوک نیست. 


وی درباره رویکرد خود در سیاست خارجی متذکر شد: نتیجه عملکرد روحانی در حوزه سیاست خارجی موفق نبود. بنده به برجام رأی ندادم اما برجام یک تعهدنامه منعقد شده است که ما به همه تعهدات خود عمل کردیم. ظرفیت قانون اساسی بسیار بالا است و اجازه می‌دهد که به تناسب منافع ملی عمل کنیم. لذا تلاش می‌کنم که بین همه کشورهای اسلامی هم‌آوایی صورت بگیرد. سفیران باید منافع ملی را پیگیری کنند.  در حال حاضر  سیاست‌های خود را بر روی ارتباط با یک کشور متمرکز کردیم در صورتی که کشورهای دیگر هم حضور دارند.‌ البته می‌توان مذاکره کرد اما مذاکره با اقتدار. باید در دفتر وزرا و رئیس جمهور بر روی مردم باز باشد. 


محمدصادقی درباره منابع هزینه‌های خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری یادآور شد: برخی از کاندیداها حدود ۲۰میلیارد تومان برای فضای مجازی هزینه کردند. اما بنده کل هزینه‌هایی که تاکنون کردم کمتر از یک میلیارد است. بنده در مجلس هم که بودم هیچ وقت هزینه‌ای برای تبلیغات نکردم. 


انتهای پیام/۴۱۵۸/



انتهای پیام/

ارسال نظر