کووید-۱۹ دانشگاهها را وادار کرد تا به آموزش مجازی روی بیاورند
اکبر حسنپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مرند اظهار کرد که شیوع کووید-19 عملاً تمام مدارس و دانشگاههای کشور را وادار کرد تا به آموزش آنلاین روی بیاورند.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند از همان ابتدای شیوع این بیماری با بومیکردن سرورها و تشکیل تیم کمیتههای تخصصی براساس شیوهنامههای سازمان مرکزی با سرعت و دقت، زیرساخت لازم را برای تشکیل کلاسها بهصورت مجازی فراهم کرد و از واحدهای پیشرو در ارائه کلاسهای آموزشی در بستر فضای مجازی از ابتدای شیوع کرونا بود و کوچکترین خللی در این زمینه ایجاد نشد.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند بیان کرد: بنابر سیاستهای کلان دانشگاه و ایجاد زیر ساختهای سختافزاری و نرمافزاری لازم توسط سازمان مرکزی همه کلاسهای آموزشی این واحد دانشگاهی بهصورت آنلاین و مجازی در بستر سامانه وادانا از هفته اول اسفند آغاز شده و بدون هیچ مشکلی خاصی تاکنون ادامه دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند در مورد برگزاری کلاسهای عملی گفت: برگزاری همه کلاسهای عملی و آزمایشگاهی و دروس مشابه با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی در قالب گروههای سه تا پنج نفره درصورت اخذ مجوز از ستاد کرونای استان و طیشدن پیک چهارم کرونا در کشور بهصورت حضوری تشکیل میشود.
حسنپور مطرح کرد: دروس کارآموزی و کارورزی و کارگاههای رشتههای پزشکی و پیراپزشکی نیز با هماهنگی معاونت آموزشی علوم پزشکی استان و طبق برنامههای اعلامی در حال انجام است.
وی افزود: آموزش مجازی هم مانند هر شیوه جدیدی باعث بروز چالشهای زیادی شده و البته فرصتهای جدیدی را هم ایجاد کرده است؛ اما برای مواجهه با این چالشها روشهای زیادی وجود دارد که میتواند چالشهای آموزش آنلاین را به لذت تبدیل کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند اظهار کرد: یکی از راهکارهایی که حتی میتواند در دوران پساکرونا هم اجرا شود، برگزاری کلاسها بهصورت hybridact (هم حضوری و هم آنلاین) است که در آن بهترین ویژگیهای آموزش آنلاین و کلاسهای حضوری بهینه میشوند تا بهترین تجارب آموزشی و تحصیلی برای دانشجویان و استادان رقم بخورد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/