«احضار» و «یاور» را نپسندیدم/ واقعاً نمیدانم فیلمنامهنویسان درباره مردم چه فکر میکنند!
مجید مشیری در گفتوگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ خبرگزاری آنا با اشاره به این که تقریباً پس از شیوع کرونا دیگر هیچ پیشنهاد سینمایی و تلویزیونی را نپذیرفته است، افزود: به جز یکی دو کار که از قبل شیوع کرونا تعهد داشتم و به پایان رسید، ترجیح دادم که در این شرایط سخت ریسک نکنم. بنابراین پیشنهادی را نپذیرفتم. البته خودم هم مدتی با کرونا درگیر بودم که خدا را شکر بهبودی پیدا کردم و الان حالم خیلی بهتر است.
وی اظهار کرد: برایم جالب است که برخی از همکاران با این که از لحاظ مالی هم مشکلی ندارند در این یک سال در سه یا چهار پروژه تلویزیونی و سینمایی حاضر بودند. برایشان آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم خدا بیشتر به آنها بدهد و تنشان سالم باشد، اما من سعی میکنم قانع باشم و به قولمعروف کم میخورم و گِرد میخوابم!
سریالهایی که از جامعه فاصله دارند
بازیگر سریال «خط قرمز» با انتقاد از کیفیت سریالهای مناسبتی ماه رمضان امسال عنوان کرد: من تا جایی که فرصت داشتم چند قسمت از سریالهای «احضار» ساخته علیرضا افخمی از شبکه یک و «یاور» به کارگردانی آقای سعید سلطانی را دیدم. واقعاً نمیدانم که فیلمنامهنویسان ما درباره مردم و مناسبات اجتماعی و خانوادگی آنها چه فکر میکنند.
مشیری در توضیح این مطلب افزود: سریال «احضار» که مشخص نیست در چه ژانری ساخته شده و حرفش چیست. کیفیت بازی بازیگران آن هم پایین است. من که اصلاً سر و ته ماجرای آن را نفهمیدم. به نظر من وقتی میگوییم سریال ماه رمضان یا سریال مناسبتی، واقعاً باید نسبتی ولو اندک با آن مناسبت داشته باشد که در سریالهای امسال هیچ قرابتی با ماه مبارک رمضان دیده نمیشود. متأسفانه به همین خاطر است که مردم کمتر تلویزیون نگاه میکنند و میزان اقبال مخاطبان به سریالهای ایرانی با دهه هفتاد و هشتاد قابلمقایسه نیست.
وی گفت: سریال «یاور» هم ریتم بسیار کندی دارد و کسلکننده است. برخی اتفاقات آن هم با عقل جور در نمیآید و تصنعی است. بهویژه ارتباط خانواده اعضای خانواده یاور (داریوش ارجمند) تصنعی است و با شخصیتهای آن ارتباط نگرفتم. امیدوارم دوستان نویسنده و کارگردان ما در روند کاری خودشان تجدیدنظر کنند و قصههایی را کار کنند که بتواند مردم را جذب کند.
وقتی سریالهای رمضانی ارج و قرب داشتند
بازیگر سریال «مردان آنجلس» عنوان کرد: زمانی بود که در ماه مبارک رمضان ما هم مثل همه مردم بعد از افطار منتظر بودیم تا سریالهای شبکههای مختلف تلویزیون را ببینیم. هر کدام از سریالها برای ما جذابیت خاصی داشت، اما الان آن فضا دیگر شکل نمیگیرد.
نقشی که مردم هنوز فراموش نکردهاند
مشیری در پاسخ به این پرسش که پس از حدود ۲۵ سال فعالیت مستمر در سینما و تلویزیون معمولاً مردم او را با چه سریال و چه نقشی می شناسند نیز گفت: راستش من در حدود ۵۰ فیلم سینمایی و قریب به صد سریال تلویزیونی بازی کردهام اما هنوز که هنوز است مردم من را با نقش پدر رامین در سریال «مسافری از هند» میشناسند.
این بازیگر سینما و تلویزیون عنوان کرد: با این که حدود ۱۷ سال از پخش این مجموعه گذشته است، اما گاهی جوانهای نوزده بیستساله در خیابان به من میگویند آقای مشیری بازی شما در «مسافری از هند» خیلی خوب بود! وقتی به آنها میگویم شما که آن موقع سنی نداشتید، در پاسخ میگویند بازپخش سریال را دیدهاند. یا برخی دوستان میگویند ما هر وقت به امامزادهای میرویم که صحن قشنگی دارد، یاد امامزاده سریال «مسافری از هند» میافتیم که پدر رامین را در آن دفن کردند و آن ماجراها پیش آمد.
مشیری افزد: واقعاً نمیدانم که چرا در تلویزیون ما دیگر سریالهایی در آن حد و اندازه ساخته نمیشود تا بازهم شاهد رونق آثار نمایشی در تلویزیون باشیم.
انتهای پیام/۴۱۰۴/پ
انتهای پیام/