صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
متخصص بیماری‌های ریوی خبر داد؛

استرس و وسواس، راه ورود ویروس کرونا به بدن

یک متخصص ریه گفت: استرس و وسواس یکی از مهمترین دلایلی است که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و بدن برای ابتلا به کرونا مستعد می‌شود.
کد خبر : 577619

حمیدرضا انارکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه روش خاصی برای تقویت سیستم ایمنی ریه وجود ندارد، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و همه‌گیری آن لازم است افرادی که دچار بیماری‌های ریوی هستند از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند.


وی افزود: بیماران ریوی حتماً داروهای خود را به‌موقع مصرف کنند و درصورتی‌که با علائم خاصی مواجه شدند به پزشک خود اطلاع دهند.


انارکی با تأکید بر این‌که در شرایط شیوع بیماری کرونا افراد سالم باید سیستم ایمنی بدن خود تقویت کنند افزود: تغذیه مناسب و استفاده از میوه در وعده‌های روزانه و همچنین خواب کافی از جمله مواردی است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.


این متخصص ریه با بیان اینکه فرهنگ افراد جامعه نقش مهمی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد گفت: کودکان و نوجوانان به طور مستقیم از خانواده الگو می‌گیرند و رفتار خانواده‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی نقش مهمی در آموزش و الگوپذیری کودک و نوجوان دارد.


وی تصریح کرد: عدم استفاده از ماسک در افرادی که رفتارهای هیجانی و پرخطر دارند بسیار دیده می‌شود که بروز چنین رفتاری می‌تواند ناشی از دلایل فیزیولوژیک و روان‌شناختی باشد.


وی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از جامعه شناخت و آگاهی کافی نسبت به بیماری کشنده کرونا ندارند و تنها زمانی  خطرات ناشی از ویروس کرونا  را جدی می‌گیرند که خود یا نزدیکان آنها به این بیمار مبتلا شوند و یا ابتلا به ویروس کرونا منجر به مرگشان شود.


انارکی با تأکید بر اینکه سطح سواد نیز علاوه بر فرهنگ نقش بسزایی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد خاطر نشان کرد: عده‌ای از افراد که کمتر مطالعه می‌کنند و نسبت به اخبار روز جامعه آگاهی ندارند به دلیل دریافت اطلاعات متنوع از منابع غیرموثق نسبت به ویروس کرونا بی‌تفاوت شده‌اند و لزومی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نمی‌بینند و بدون توجه به مسائل بهداشتی در جامعه تردد می‌کنند.


این متخصص ریه با تأکید بر اینکه افراد سعی کنند در مواجه با ویروس کرونا دچار استرس و وسواس نشوند افزود: با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از سبزی‌جات و میوه‌ها در وعده‌های غذایی سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند.  


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر