حسینزاده لطفی: واحدهای دانشگاهی به جذب و ارتقای هیأت علمی توجه ویژه داشته باشند/ ارتقای کیفیت دورههای ارشد و دکتری
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر فرهاد حسینزاده لطفی در جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان که با حضور دکتر شاهرخ رنجبربهادری دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان و معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحدهای استان سمنان به میزبانی واحد دامغان برگزار شد، نحوه ارزیابی رشتههای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد.
وی گفت: در استان سمنان بالغ بر ۵۰ رشته مورد تأیید قرار نگرفته و از دفترچه آزمونهای ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی حذف شده است، بنابراین واحدهای دانشگاهی باید برای جذب و ارتقای هیأت علمی بهطور جدی تلاش کنند.
حسینزاده لطفی بر ارتقای کیفیت برگزاری دورههای کارشناسی ارشد و دکتری تأکید کرد و ادامه داد: استادانی که در مقطع کارشناسی ارشد تدریس میکنند باید دارای مدرک دکتری باشند و نیز برای تدریس در مقطع دکتری هم تا حد امکان از استادان با مرتبه دانشیاری به بالا استفاده شود.
معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلام تصریح کرد: باید حداکثر ظرفیت کلاسهای دکتری ۸ نفر و کارشناسی ارشد ۲۵ نفر باشد و تمامی واحدهای دانشگاهی نسبت به این امر توجه جدی کنند.
وی با توجه به روند جذب هیأت علمی واحدهای دانشگاهی بیان کرد: واحدهای دانشگاهی باید نیازهای خود را سریعاً در پورتال مربوطه ثبت تا داوطلبان بتوانند از تاریخ 94/10/6 در پورتال جذب هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کنند.
دکتر مهدی سیاهی رئیس شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی استان سمنان هم گزارشی از وضعیت تصویب رشتههای کارشناسی ارشد و دکتری استان سمنان ارائه و توضیحاتی در باره نظارت و ارزیابی آموزشی دورههای تحصیلات تکمیلی واحدهای دانشگاهی استان سمنان بیان کرد.
در پایان جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان سمنان، دکتر نعمت الله نعمتی دبیر شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی استان سمنان و معاون آموزشی واحد دامغان، طرح راهکارهای جذب دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی را با رویکرد کاهش شهریه بهصورت پاورپوینت ارائه و اعلام کردند: با توجه به جمعیت کم استان سمنان و تعداد زیاد مراکز آموزش عالی در این استان و همچنین با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای دانشگاههای آزاد اسلامی استان سمنان به لحاظ نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات، فضای آموزشی، کارگاهها و آزمایشگاهی استاندارد، اماکن رفاهی و... و استفاده بهینه از این امکانات، پیشنهاد میشود، شهریه ثابت مقاطع کاردانی و کارشناسی در واحدهای استان سمنان حذف شود تا در رقابت با سایر مراکز آموزش عالی جذب دانشجو بیشتر شود و موظفی اعضای هیأت علمی نیز تکمیل شود.
انتهای پیام/