صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰
رئیس شرکت سیستکو:

کمبود جهانی تراشه‌های هوشمند تا 6 ماه دیگر ادامه دارد

رئیس شرکت سیسکو اعلام کرد کمبود تراشه‌های هوشمند در سراسر دنیا تا 6 ماه آینده ادامه دارد.
کد خبر : 577533

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، چاک رابینز مدیرعامل شرکت سیسکو گفت: «کمبود تراشه‌های الکترونیکی هوشمند تا 6 ماه دیگر ادامه خواهد داشت. اکنون شرکت‌های زیادی در حال افزایش میزان تولیدات خود هستند و انتظار می‌رود که مشکل کمبود این قطعات پرکاربرد تا 12 ماه آینده برطرف شود.»


بسیاری از کارشناسان معتقدند کمبود تراشه‌های هوشمند و شیوع بیماری کرونا ارتباط مستقیم باهم دارد و با کاهش همه‌گیری این بیماری می‌توان امیدوار بود که سطح تولید این قطعات الکترونیکی نیز در شرکت‌های مختلف افزایش یابد. بررسی‌ها نشان داده است پس از شیوع این بیماری و لزوم ماندن مردم در خانه استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی تا حد قابل توجهی بیشتر شده و همین موضوع عامل اصلی کمبود تراشه‌های هوشمند در بازار است. از طرفی شرکت‌های فناوری به دلیل اهمیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در بیش از 1 سال گذشته نتوانسته‌اند از ظرفیت حداکثری نیروهای خود در محل کارخانه استفاده کنند.


بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری در  تلاش هستند تا با راه‌اندازی خطوط تولید جدید مشکل کمبود تراشه‌های هوشمند را برطرف سازند. مدیران این شرکت‌ها با برگزاری جلسه‌های مشترک ضمن عقد قرارداد همکاری برای افزایش میزان تولید به دنبال کنترل قیمت تراشه‌های کنونی هستند. در برخی از مناطق دنیا کمبود تراشه موجب افزایش چشمگیر قیمت این محصول شده است. امروزه در صنایع مختلف از تراشه‌های هوشمند استفاده می‌شود از همین رو کمبود این قطعات تنها به صنعتی خاص لطمه نزده و حوزه‌های مختلفی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.


چین، آمریکا و کره جنوبی از جمله کشورهایی هستند که سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در زمینه تراشه‌های هوشمند کرده و هرکدام به دنبال تسلط بر بازار و جلب توجه مشتریان به محصولات خود هستند.


انتهای پیام/4144/

انتهای پیام/

ارسال نظر