صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
زاکانی مطرح کرد؛

تأثیر نقش محلی نمایندگان مجلس در راستای افزایش مشارکت انتخاباتی/ دوقطبی کردن جامعه مسیری انحرافی است

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نقش محلی نمایندگان در راستای افزایش مشارکت در حوزه‌های انتخاباتی را مؤثر دانست.
کد خبر : 577232

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولت‌آباد، علیرضا زاکانی در سلسله نشست‌های انتخاباتی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان و به‌صورت برخط برگزار می‌شود، اظهار کرد: افزایش مشارکت در انتخابات منجر به قوام نظام اسلامی و استحکام وحدت ملی می‌شود.


وی افزود: پس از پیروزی در انتخابات، مهم کارآمدی و خدمت است. رئیس‌جمهور آینده و تیمش باید مسائل و مشکلات را به‌خوبی بشناسند، ظرفیت‌های کشور را رصد و در راستای رفاه مشکلات از آنها استفاده کند. اگر این اتفاق بیفتد، هم مشکلات مردم حل می‌شود و هم کشور در مسیر پیشرفت و آبادانی و تحقق جامعه اسلامی قرار می‌گیرد.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به وظایف سه‌گانه مجلس عنوان کرد: قانونگذاری، نظارت و ارتقای آگاهی‌ها و عقلانیت جامعه را می‌توان از وظایف مجلس برشمرد. در جلسات مجلس، گزارش‌های صحن علنی به‌صورت برخط به شنود همگان می‌رسد؛ بنابراین این ویژگی آگاهی‌بخشی که خاص مجلس است، باید در کنار ویژگی‌های قانونگذاری و نظارت مورد دقت قرار گیرد.


زاکانی ادامه داد: نکته مهم این است که چگونه مشارکت انتخاباتی می‌تواند از این سه وظیفه مجلس بهره‌مند شود. نمایندگان مجلس از دو ویژگی ممتاز نقش‌های محلی و ملی برخوردار هستند؛ بنابراین آنان با استفاده از نقش محلی برای بالابردن میزان مشارکت در انتخابات در حوزه خود استفاده کنند.


وی خاطرنشان کرد: مجلس اگر به وظیفه ذاتی خود در خدمت‌رسانی در حوزه قانونگذاری و نظارت عمل کند، می‌تواند امید و نشاط را برانگیزد و جامعه را به سمت حضور در پای صندوق‌های رأی ترغیب و با استفاده از ظرفیت‌های آگاهی‌بخشی خود می‌تواند امید را احیا و ارتقا بخشد و نقشه دشمنان برای القای ناامیدی ملت را نقش بر آب کند و از طریق بالابردن بصیرت و آگاهی جامعه، تشخیص و دقت مردم را افزایش دهد.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی توضیح داد: حرکت دولت باید بر مدار نیازهای اصلی، اساسی و رشدیافته انقلاب شکل گیرد و مبتنی‌ بر تحقق عدالت، نفی فقر و فساد و تبعیض بوده و مبتنی‌ بر کارآمدی و خدمت باشد.


زاکانی بیان کرد: دوقطبی‌ای که جامعه را شرطی کند، مسیری انحرافی و نادرست است. مانند دوقطبی که در مذاکرات وین در حال شکل‌گرفتن است و دولت به‌شدت مایل است آن را در جامعه پیاده کند.


به گزارش آنا، سلسله نشست‌های انتخاباتی با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد به‌صورت هفتگی در سامانه همایش‌ها و کنفرانس‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد برگزار می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر