صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۱ - ۰۲ دی ۱۳۹۴
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان:

موفقیت و شکست دولت تدبیر و امید در گرو رضایت جوانان است

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: اگر اوقات فراغت به درستی مدیریت شود و مشارکت اجتماعی جوانان در آن بیشتر شود، آسیب های اجتماعی کاهش می‌یابد.
کد خبر : 57608

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدرضا رستمی در گردهمایی مسئولان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها، یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش‌هایی که کشور با آن مواجه است را توسعه آسیب‌های اجتماعی جوانان بیان کرد و افزود: این موضوع به حدی بحرانی می‌شود که رهبر معظم انقلاب به همراه سران سه قوه ساعت‌ها در خصوص آن بحث می‌کنند و به دنبال چاره جویی کاهش‌های آسیب‌های اجتماعی هستند.


وی ادامه داد: مطالعات بیست سال گذشته در کشور ما و دنیا نشان‌گر این نکته است که اگر ما به یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه به خصوص جوانان توجه ویژه داشته باشیم آسیب‌های اجتماعی خود به خود حل خواهد شد و آن نکته توجه به ۸ ساعت اوقات فراغت در طول روز است.


رستمی ایجاد خلاقیت، نوآوری و یا از بُعد دیگر بروز ناهنجاری‌ها و آسیب‌ها را از جمله اتفاقاتی دانست که در این ساعات طلایی از زندگی جوان و نوجوان رخ می‌دهد.


وی افزود: اوقات فراغت در کشور ما بد فهمیده، پرداخته و از حوزه خانوادگی و فردی خارج شده است و به عنوان هشت ساعت آزاد شناخته می‌شود، در حالی که این اوقات، ساعات شناخت دقیق ظرفیت‌های درونی است و جوان در همین اوقات تصمیم می‌گیرد که برای اطرافیان و جامعه چگونه موثر واقع شود.


وی با تاکید به این نکته که اگر این اوقات به درستی مدیریت شود و مشارکت‌های اجتماعی درآن افزایش یابد آسیب‌های اجتماعی کاهش پیدا می‌کند، گفت: آن چیزی که ما انتظار داریم سال آینده در حوزه جوانان استان‌ها با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی جوانان اتفاق بیافتد توجه به غنی سازی اوقات فراغت و برنامه ریزی و سیاست‌گذاری دقیق در سطح کلان ملی و استانی با مشارکت سمن‌های جوانان است.


معاون ساماندهی امور جوانان در ادامه موضوع توسعه گفتمان جوانی را مورد تاکید قرار داد و افزود: ممکن است ما با محدودیت‌ها و کمبودهایی مواجه باشیم اما آنچه که منجر به ایجاد حرکت‌های اجتماعی می‌شود سرمایه گذاری صرفاً مالی نیست.
رستمی یادآور شد: حضرت امام خمینی (ره) گفتمانی در کشور ارائه کردند که با رفتار و منش ایشان آمیخته شد و تا کنون حرکت خود ر ادامه داده و زنده است. ما نیازمند این گفتمان هستیم چراکه جوانی سرمایه ملی است و باید به آن باور داشته باشیم و این گفتمان را در تمامی ابعاد دنبال کنیم.


نباید به دنبال همرنگ کردن جوانان باشیم


وی در ادامه جوان را بخش موثری از راه حل مسائل خود عنوان کرد وگفت: جوانان به دلیل پویایی، مسئول تغییر وضعیت خود و جامعه هستند و نباید به جوان به عنوان یک مشکل نگاه کنیم و بخواهیم او را تغییر دهیم.


به عقیده معاون ساماندهی امور جوانان، جوان امروزی با تمامی تظاهراتش (نوع پوشش و ...) بسیار متعهد و اخلاق مدار است که باید در تمامی حوزه‌ها از پتانسیل او استفاده شود.


معاون وزیر در بخش جوانان شاخص دیگر جوان را ویژگی متفاوت و متمایز بودن آن از دیگر رده‌های سنی دانست و گفت: نباید از این ویژگی بترسیم و بخواهیم جوان را همرنگ خود کنیم. بر همین اساس باید بتوانیم این گفتمان را بسط دهیم تا این فضای خفته در جامعه جوان به یک جنبش تبدیل شود.


رستمی در ادامه با تاکید بر این نکته که جذب حداکثری جوانان به نظام مقدس جمهوری اسلامی سیاست و نگاه اصلی ما است، افزود: موفقیت و شکست دولت تدبیر و امید در گرو رضایت جوانان است که اگر موفقیت آن‌ ها سیر افزایشی نداشته باشد، باید انتظار شکست را کشید.


موضوع جوانان باید اولویت تمام وزارتخانه باشد


وی گفت: طبیعی است که کشور ما با مشکلات متعددی رو به رو است اما این دلیل نمی‌شود که در این جهت اقدامی صورت نگیرد. بر همین اساس توسعه مشارکت‌های اجتماعی جوانان باید به عنوان اولویت در استان‌ها دیده شود.


معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ما می‌خواهیم همان گونه که وزیر ورزش و جوانان اولویت وزارتخانه را جوانان می‌داند در استان‌ها نیز این موضوع به عنوان اولویتی جدی دیده و به صورت مرتب در این حوزه نیازسنجی شود.


رستمی در ادامه با ابراز گلایه از مدیریت برخی مدیران کل و معاونان جوانان استان‌ها، افزود: در برخی استان‌ها حتی یک جلسه ستاد ساماندهی تشکیل نشده است. اگر مدیری نمی‌تواند اولویت را به جوانان دهد نباید در این حوزه ادامه همکاری داشته باشد.


وی کم کاری معاونت‌های جوانان استان‌ها را منجر به ناتوانی معاونت در ستاد و به دنبال آن وزیر ورزش و جوانان و دولت و سایر بخش‌ها دانست و از مدیران کل استانی و معاونان جوانان‌ها خواست این مسئولیت را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.


محمدرضا رستمی همچنین از برگزاری همایش بزرگ جوانان در استان‌ها و شهرستان‌ها خبرداد و گفت: همه استان‌ها و شهرستان ها باید تا پایان بهمن ماه این همایش را برگزار کنند. ما در این همایش به دنبال ایجاد حداکثری مشارکت جوانان در جهت سیاست‌های دولت هستیم.


معاون وزیر در امور جوانان در پایان از مدیران کل استانی که منابع غیر دولتی رابرای پیشبرد اهداف جوانان به این حوزه وارد کردند تقدیر کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر