صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰
کارشناس امور منطقه در گفت‌وگو با آنا:

حمله به موساد قدرت اطلاعاتی و نظامی گروه‌های خودجوش عراقی را ثابت کرد/ سکوت معنادار در برابر حمله به اهداف حشدالشعبی

یک کارشناس امور منطقه گفت: حمله به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل قدرت اطلاعاتی و نظامی گروه‌های خودجوش عراقی را ثابت کرد.
کد خبر : 575712

گروه جهان خبرگزاری آنا،  تنها چند روز بعد از خرابکاری دستگاه اطلاعات رژیم صهیونیستی (موساد) در تأسیسات هسته‌ای نطنز، رسانه‌های صهیونیستی از هدف قرار گرفتن یک کشتی تجاری این رژیم در نزدیکی امارات خبر دادند. شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل، موشکی که کشتی را هدف قرار داد، ایرانی خواند و آن را اقدامی انتقام‌جویانه دانست.  


هدف قرار گرفتن کشتی تنها خبر بد برای رژیم صهیونیستی و موساد در روزهای گذشته نبود. در آخرین تحول، منابع عراقی از حمله به مرکز اطلاعات و عملیات ویژه سازمان جاسوسی موساد در شمال عراق اطلاع دادند. کانال صابرین نیوز و مرکز الاعلام المقاوم سه‌شنبه‌شب گذشته به نقل از منبعی امنیتی گزارش کردند گروهی ناشناس حمله به این مرکز متعلق به موساد را انجام دادند که در نتیجه آن شماری از نیروهای صهیونیستی کشته یا زخمی شدند. این منابع جزئیات بیشتری بیان نکردند.



یک منبع امنیتی ساعاتی بعد جزئیات جدیدی از حمله به مرکز موساد در شمال عراق فاش و اعلام کرد: در حمله به مرکز وابسته به موساد در اربیل ۱۰ صهیونیست کشته و زخمی شدند که هویت سه نفر از کشته‌شدگان فاش شده و شامل منحانین نوعام،  عکیفا عامی و بی رز جیکوب است.


درواقع می‌توان گفت مرکز جاسوسی موساد در شمال عراق، از مهم‌ترین مراکز جاسوسی رژیم صهیونیستی در منطقه بوده است؛  جایی که در آن فعالیت‌های بسیاری طراحی و اجرا می‌شد و بخشی از آنها علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است.


امیر موسوی کارشناس امور منطقه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه غرب آسیای گروه جهان خبرگزاری آنا، گفت: بعید به نظر می‌آید حمله علیه اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌ویژه حمله به موساد در شمال عراق و پایگاه هوایی عین‌الاسد در جنوب این کشور اقدام مستقیم سازمان حشدالشعبی باشد، اما گروه‌های مقاومت در عراق در حال شکل‌گیری هستند که از حشدالشعبی به دلیل سکوت و پیگیری نکردن پارلمانی مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از عراق انتقاداتی دارند. جنبش‌های خودجوش را مردم عراق و جوانان این کشور تشکیل می‌دهند که شباهت زیادی به روزهای اولیه تشکیل مقاومت در عراق دارد. مقاومتی که هدف از حضورشان، جلوگیری از ورود آمریکایی‌ها به این کشور بود.



وی افزود: هدف گروه‌های خودجوش عراقی تنها مقابله با اشغالگری نیروهای آمریکایی است، زیرا مردم از سیاستمداران و احزاب حاکم خسته شده‌اند، انتقاد دارند و می‌خواهند با راه‌اندازی این گروه‌های خودجوش به مقابله با اشغالگری آمریکایی‌ها برخیزند.


رایزن فرهنگی ایران در الجزایر عنوان کرد: حمله به اتاق عملیات موساد به خوبی ثابت کرد که گروه‌های خودجوش از اطلاعات بالایی برخوردار هستند، هدف‌ها را خوب رصد می‌کنند، هدف‌گیری دقیقی دارند و از توانمندی نظامی بالایی برخوردارند. برای نخستین بار در همه عملیات‌هایی که تاکنون انجام شده است، شاهد بودیم از پهپاد برای حمله به پایگاه عین‌الاسد استفاده شده و دو ویژگی داشته‌اند، نخست، اینکه هدف‌یاب هستند و از نظر تجسسی قابلیت زیادی دارند. دوم، اینکه قابلیت حمل بمب و انفجار دارند. سلاح‌هایی که در این پهپادها تعبیه شده ظاهراً از فناوری‌های خوبی برخوردار است و قابلیت نقطه‌زنی دارد.


موسوی تأکید کرد: صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در حملات عراق متحمل خسارت‌های مالی و انسانی شدند و در پایگاه موساد در شمال عراق، در پایگاه نظامیان آمریکا در اربیل و نیز پایگاه هوایی عین‌الاسد شاهد عملیات دقیقی بودیم که خسارت‌های سنگینی را متوجه رژیم صهیونیستی و آمریکا کرد. فکر می‌کنم حرکت جدیدی در عراق در حال شکل‌گیری است که با توانمندی‌های بسیار بالایی همراه شده و خارج از چارچوب حشدالشعبی است.


وی گفت: بعد از این حملات قوی و مهم، دو حمله به مقرهای حشدالشعبی انجام شد. نخست، در شمال عراق و نزدیک اربیل در مقابل پایگاه پیشمرگه‌های عراقی و دیگری، عملیات انتحاری در شهرک صدر بغداد که پایگاه مردمی حشدالشعبی و مقاومت است. این اقدام انتقام‌گونه دشمنان و اشغالگران نشان می‌دهد ضربات گروه‌های ناشناس به اهداف صهیونیستی-آمریکایی بسیار دردناک بود. نکته قابل توجه این است که حملات علیه صهیونیست‌ها و آمریکا در بالاترین سطوح سیاسی عراق محکوم شد ولی در برابر حمله به مقر حشدالشعبی و انفجار شهرک صدر سکوت کردند و محکوم نشد.


این کارشناس امور بین‌الملل تأکید کرد: متأسفانه در حاکمیت سیاسی عراق دوگانگی شدیدی وجود دارد و مردم و گروه‌های عراقی خونشان در برابر اشغالگران ارزشی ندارد.


انتهای پیام/۴۰۳۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر