صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۵۹ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۳

توصیه پزشکی وزیر بهداشت به مردان چه بود؟

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مردان به ویژه میانسالان توصیه کرد حداقل سالی یکبار برای آزمایش های مربوط به سرطان پروستات اقدام کنند.
کد خبر : 5752

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، سید حسن هاشمی در بازدید از طرح معاینه رایگان مردان که ازسوی انجمن ارولوژی وباهمکاری شهرداری تهران در بوستان خواجوی کرمانی واقع درجنوب پایتخت برگزار شد گفت: بیماری های بدخیم مربوط به پروستات، روده بزرگ و ریه ، سه بیماری مهمی است که اغلب مردان به علت سهل انگاری در بررسی و معاینه، در مراحل دیرهنگام بیماری، مراجعه می کنند.


وی علاوه بر توصیه به معاینه و انجام آزمایش خون پروستات بعد از 45 سالگی، به مردان توصیه کرد بعد از 50 سالگی، هر پنج سال و حداکثر هر ده سال برای بررسی وضعیت روده بزرگ و بیماری های ریوی مراجعه کنند .ضمن این که لازم است هر دو سال یک بار آزمایش های عمومی مربوط به خون را نیز انجام دهند.


هاشمی همچنین در باره چگونگی پیشرفت طرح تحول سلامت گفت: این طرح خوشبختانه با رضایت مردم در سراسر کشور ادامه دارد و بنظر می رسد با حمایت دولت و پی گیری رییس جمهوری و مجلس ، در سال آینده نیز بهتر ادامه یابد.
وی به مخالفان این طرح نیز گفت: مخالفان این طرح بهتر است انتقاد کنند تا تخریب.
مسئول برگزاری روزملی سلامت مردان نیز با بیان این که در کشور ما مردان کمتر از زنان به سلامت خود توجه دارند و به پزشک مراجعه می کنند؛ گفت: زنان به درد مقاوم ترند اما زودتر به پزشک مراجعه می کنند اما مردان با وجود حساسیت بیشتر به درد و بیماری، در مراجعه به پزشک، سهل انگارند.
محمدرضا نوروزی افزود: به همین علت بیماری ها در مردان معمولا در مراحل انتهایی تشخیص داده می شود.
وی با اشاره به این که هر سال در نخستین پنجشنبه اسفند برنامه ای همگانی برای ویزیت مردان در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ترتیب داده می شود اضافه کرد: در سال های گذشته در این روز 30 تا 40 هزار مرد در کشور معاینه و مشاوره شده اند.
عضو هیات مدیره انجمن اورولوژی ایران؛ برپایی این برنامه را بیش از معاینه مردان، حساس کردن آنان به خود مراقبتی و توجه به سلامتی دانست و گفت: برخی بیماری ها همچون سرطان پروستات بدون علامت بوده و به همین خاطر لازم است برای تشخیص به موقع و درمان موفق آنها، به فکر باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر