صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
آنا گزارش می‌دهد؛

۱۰ اپلیکیشن خدمات درمانی برتر مبتنی بر هوش مصنوعی را بشناسید

اپلیکیشن‌های خدمات درمانی مبتنی بر هوش مصنوعی روشی خارق‌العاده برای کمک به مدیریت سلامت هستند. در این گزارش به برترین اپلیکیشن‌های این حوزه می‌پردازیم.
کد خبر : 574933

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، امروزه فناوری نقش مهمی را به‌طور روزافزون در زندگی مردم بازی می‌کند.  اگر پیشرفت‌های فنی امکان فرآیندهای کار هوشمند و مولد را فراهم کند،  درواقع هر حوزه‌ای شکوفا خواهد شد. این دقیقاً همان کاری است که اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی انجام می‌دهند. درنتیجه، جای تعجب نیست که شرکت‌های توسعه‌دهنده اپلیکیشن های مراقبت‌های بهداشت و درمان در حال حاضر در بازار تقاضای زیادی دارند.  اپلیکیشن‌های خدمات درمانی مبتنی بر هوش مصنوعی روشی خارق‌العاده برای کمک به مدیریت سلامت هستند. این برنامه‌ها با شیوع کرونا در جهان با استقبال بیشتری روبه‌رو شدند و بسیاری از مردم اکنون برای دسترسی به خدمات ارائه‌شده، از آنها استفاده می‌کنند.


در ادامه ۱۰ مورد از بهترین اپلیکیشن‌های خدمات درمانی مبتنی بر هوش مصنوعی که می‌توانید در سال ۲۰۲۱ امتحان کنید را معرفی می‌کنیم.


«یوپر» (Youper)



اپلیکیشن «یوپر» (Youper) دستیاری برای بیماری روانی است که برای تسهیل روابط همدلانه، دلسوزانه و خصوصی و همچنین فعالیت‌های «ذهن آگاهی» از هوش مصنوعی استفاده می‌کند. یک چت‌بات رویکردهای مختلفی را برای کاربران فراهم می‌کند تا به آنها در حل چالش‌های بین فردی در طی تعاملاتشان کمک کند. این اپلیکیشن جذاب و کاربرپسند همچنین می‌تواند در مشاوره بالینی بهداشت روان به‌عنوان ابزاری جانبی مورد استفاده قرار گیرد.


«هپی‌فای» (Happify)


«هپی‌فای» (Happify) اپلیکیشن دیگری است که رویکردی خلاقانه برای مقابله با مسائل مربوط به سلامت روان دارد. این اپلیکیشن شامل رویدادهای جذاب، از جمله بازی‌ها و فعالیت‌های دیگر به رهبری «آنا» (Anna)؛  یک مربی هوش مصنوعی دیجیتال است. این برنامه در اصل منابع و خدمات مفیدی برای کمک به شما در کنترل احساسات و هیجانات شما فراهم می‌کند.


«سنس لای» (Sense.Iy)



این اپلیکیشن یک دستیار پرستاری واقعیت مجازی است که یک یا چند بار در روز بیمار را ویزیت می‌کند.  این برنامه می‌تواند از بیمار بخواهد علائم حیاتی مانند وزن و فشارخون را بررسی کند و همچنین ورودی (داده) ارائه دهد و درباره سلامتی خود سؤال بپرسد. نتایج توسط فناوری هوش مصنوعی موجود در اپلیکیشن ثبت شده و سپس به پزشکان داده می‌شود.


  «ام‌دنس» (MDacne) 


اپلیکیشن «ام‌دنس» (MDacne) قادر است کاربران را بلافاصله به متخصصان پوست وصل کند. درواقع بیماران دیگر مجبور نیستند هفته‌ها برای مشاوره با یک متخصص پوست منتظر بمانند. همچنین گفته می‌شود این اپلیکیشن،  آینده «آکنه درمانی» است. متخصصان می‌توانند در کمتر از ۵ دقیقه بر اساس پوست بیمار، معالجه را انجام دهند. این نرم‌افزار بسیار کاربرپسند است و شبکه‌بندی فوق‌العاده‌ای دارد.


«کِیراسکور» (Careskore)



«کِیراسکور» (Careskore) اپلیکیشنی برای پیگیری علائم حیاتی بیمار است. این برنامه برای شرایطی که بیمار در بیمارستان حضور ندارد، طراحی شده است. این اپلیکیشن از هوش مصنوعی برای سنجش و پیش‌بینی اینکه آیا بیمار نیاز به بستری مجدد بیمار در بیمارستان دارد استفاده می‌کند.


«بینا. ای‌آی» (Binah.ai)


«بینا. ای‌آی» (Binah.ai) یک نرم‌افزار ردیابی سلامت و تناسب اندام است که تنها به استفاده از دوربین گوشی‌های هوشمند نیاز دارد. این اپلیکیشنی برای نظارت بر علائم حیاتی است که اساساً از ویدئو استفاده می‌کند. کاربران فقط باید نرم‌افزار را باز کرده و نگاهی به دوربین بیندازند. این نرم‌افزار امواج نوری گونه‌ها را برای بررسی صورت در حدود ۲ دقیقه تجزیه‌وتحلیل می‌کند و علائمی مانند ضربان قلب، فشار روانی، فشارخون و غیره را گزارش می‌کند. همچنین محدوده استاندارد را نشان می‌دهد و داده‌های شخص را ذخیره می‌کند.


«بایو بیس» (BioBase)



اپلیکیشن «بایو بیس» (BioBase) داده‌های یک سیستم پوشیدنی به نام «بایو بیم»  (BioBeam) را جمع‌آوری می‌کند، و این داده‌ها سپس با استفاده از هوش مصنوعی به‌طور آنی ارزیابی می‌شوند. این امر به نظارت بر سلامت روحی و جسمی فرد کمک کرده و اطلاعات و مشاهدات بهداشتی و درمانی را به‌طور آنی برای او فراهم کند.


«آدا» (ADA)


«آدا» (ADA) اپلیکیشنی در حوزه سلامت و پزشکی است که با استفاده از هزاران داده‌ حقیقی به‌صورت آنلاین، مانند یک دستیار پزشک علائم بیماری شما را دنبال کرده و مشکل را پیدا می‌کند. کاربران با استفاده از ویژگی پیام‌رسانی فوری آن، شرایط خود را وارد می‌کنند. برای اینکه درک عمیق‌تری از شرایط کاربر به دست آید، بهتر است سؤالات آسانی توسط فناوری هوش مصنوعی پرسیده می‌شود. ADA سپس با استفاده از شناسایی، همگرایی و استخراج دانش، داده‌ها را از کتابخانه پزشکی دیجیتال خود استخراج می‌کند تا به کاربران در درک واقعی سلامتی و رسیدگی به مشکلاتشان کمک کند.


«زنجبیل» (Ginger)



اپلیکیشن «زنجبیل» (Ginger) داده‌های رفتاری کاربران را از جمله مدت‌زمان صحبت، خواب یا ورزش را جمع‌آوری می‌کند تا از سلامت روانی آنها مطلع شود. بر اساس این داده‌ها، اپلیکیشن با استفاده از فناوری یادگیری ماشین و هوش مصنوعی برای توانمندسازی تیم مربیان، مشاوران و درمانگران خود، دسترسی به خدمات پیشرفته بهداشت روان را گسترش می‌دهد.


«زفیر هلث» (Zephyr Health)


اپلیکیشن «زفیر هلث» (Zephyr Health) از هوش مصنوعی برای کمک به توسعه برنامه‌های سلامت سفارشی‌سازی‌شده برای بیماران بر اساس سوابق پزشکی آنها استفاده می‌کند. این برنامه طیف گسترده‌ای از منابع پایگاه داده عمومی و خصوصی شامل اطلاعات پزشکی و بالینی را برای بهبود تصمیم‌گیری سریع و دقیق به کار گرفته است.


انتهای پیام/۴۱۱۲/

انتهای پیام/

برچسب ها: اقیانوس دریا
ارسال نظر