صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۰ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
اسماعیلی:

دولت جوان حزب‌اللهی باید عزتمندی ایران را حفظ کند

دبیر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: هویت ملی همواره برای ایرانیان به‌شدت مهم بوده است؛ بنابراین دولت جوان حزب‌اللهی باید عزتمندی را با همه توان حفظ کند.
کد خبر : 574670

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولت‌آباد، بشیر اسماعیلی در سلسله نشست‌های انتخاباتی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد و به‌صورت برخط برگزار می‌شود، اظهار کرد: دولت جوان حزب‌اللهی باید دو نکته را مدنظر قرار دهد. نخست اینکه از تمامیت ارضی ایران دفاع و دوم قدرت منطقه‌ای ایران را حفظ و صیانت کند؛ چراکه قدرت منطقه‌ای کشور باعث بازدارندگی تهاجم دشمنان می‌شود.


وی افزود: سه اصل عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی وجود دارد. هویت ملی برای ایرانیان همواره به‌شدت مهم بوده است؛ بنابراین دولت جوان حزب‌اللهی باید عزتمندی را با همه توان حفظ کند. مصلحت یعنی اینکه در سیاست خارجی نرمش هم مهم است. دولت جوان حزب‌اللهی باید همان‌طور که راسخ و شجاع است در عین حال منعطف هم باشد و فهمیدن زمان مقاومت و زمان انعطاف حکمت نام دارد و برای داشتن حکمت به بینش انقلابی نیاز بوده و با مطالعات دانشگاهی فقط حاصل نمی‌شود.


دبیر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: در راه رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی باید چند مرحله محقق شود. ابتدا باید انقلاب اسلامی به وجود بیاید، سپس نظام اسلامی شکل بگیرد و بعد دولت اسلامی محقق شود و در ادامه جامعه اسلامی و نهایتاً تمدن اسلامی به وجود آید.


این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: تاکنون دو مرحله را پیش رفته‌ایم؛ اما دولت اسلامی هنوز به آن شکل مطلوب به وجود نیامده و مطابق با تعریف مقام معظم رهبری دولت اسلامی یعنی همه کارگزاران نظام اسلامی باید جهت‌گیری‌ها، رفتار اجتماعی و فردی و روابطشان با مردم را با معیارهای اسلامی تطبیق دهند. طبق این تعریف در چهار دولت گذشته که هر کدام هشت سال بر سرکار بودند، این شاخص‌ها محقق نشده است.


اسماعیلی عنوان کرد: با نگاهی به بعد اقتصادی دولت‌ها می‌توان گفت که در این زمینه تاکنون دیدگاه‌های لیبرالی حاکم بوده و یا اساساً هدف و برنامه‌ای وجود نداشته و سازوکار ناسالم مرتب بازتولید شده است. به‌عنوان نمونه نظام بانکی کشور سال‌هاست بیمار بوده و این روند مرتب تشدید شده که معیار اقتصاد سالم در نظام اسلامی تولید محوری است.


دبیر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان بیان کرد: در ارتباط با فرهنگ نیز همین شرایط حاکم است. برخی مشکلات فرهنگی نهادینه‌ و برخی مسائل در ایران به جامعه سرمایه‌داری شبیه شده است. سیاست‌های فرهنگی در دولت‌ها به معضل بزرگی تبدیل شده و از معیارهای نظام اسلامی دورافتاده‌اند.


وی عنوان کرد: با توجه به اینکه طبق قانون اساسی خط‌مشی‌های اصلی کشور بر عهده رهبری بوده در واقع هدایت سیاست خارجی بر عهده ایشان قرار دارد و در نتیجه توفیقاتی که در این زمینه تاکنون حاصل شده خارج از اختیار دولت‌هاست.


به گزارش آنا، سلسله نشست‌های بصیرت‌افزایی انتخاباتی، برنامه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد و بسیج اساتید استان اصفهان در سامانه همایش‌های مجازی واحد دولت‌آباد به‌صورت هفتگی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر