انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی فارس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، تفاهمنامه همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این استان در جلسهای با حضور مسئولان در راستای اهداف مشترک و بهمنظور استفاده بهینه از ظرفیتها و تواناییهای علمی و پژوهشی، منابع انسانی موجود در بخش کشاورزی، انتقال پایدار تجارب و دانش فنی تولیدکنندگان و بسترسازی مناسب برای استفاده از توان مهندسان بخش کشاورزی منعقد شد.
اهداف تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان فارس
رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این جلسه اظهار کرد: هدف از انعقاد و اجرای این تفاهمنامه ایجاد همکاری بین دانشگاه و نظاممهندسی کشاورزی در زمینههای آموزشهای مهارتی و فعالیتهای علمی و پژوهشی بوده که با درنظرگرفتن امکانات آموزشی، تجهیزات آزمایشگاهی و ظرفیت علمی اعضای هیئتعلمی ۳۵ واحد و مرکز دانشگاهی استان فارس و نیز امکانات و اختیارات فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص سازمان نظام کشاورزی و منابع طبیعی فارس اجرایی خواهد شد.
محمدمهدی جباری افزود: دانشگاه آزاد اسلامی فارس با همکاری و نظارت مرکز شبکه آزمایشگاهی آمادگی خود را بهمنظور مهارتآموزی حدود ۱۰۰هزار مخاطب شامل دانشجو، کارشناس و بهرهبرداران حوزه کشاورزی و منابع طبیعی استان اعلام میکند. در راستای طرح پویش و بهدنبال دستیابی به اشتغال همزمان دانشجویان و فارغالتحصیلان این دانشگاه بهعنوان دانشگاه کارآفرین، سعی خواهد شد تا در برنامهریزی مدون و با همکاری نظاممهندسی کشاورزی فارس این هدف در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی نیز محقق شود.
تحقق شعار سال با انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان نظام مهندسی کشاورزی فارس
رئیس سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی فارس نیز گفت: سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی دارای ظرفیت بالقوهای است که انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس میتواند موجب ایجاد گامهای مؤثری در راستای منویات مقام معظم رهبری و امر تحقق شعار تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها شود.
محمدجواد احمدی خاطرنشان کرد: ایجاد مراکز مهارتآموزی، تهیه منابع آموزشی مورد نیاز برای تکمیل و تقویت آموزشهای مهارتی، ارائه آموزشهای لازم برای توجیه و اجرای بهینه طرحهای پیشنهادی، پشتیبانی فنی لازم بهمنظور ارتقای کیفیت خدمات، پایش مستمر طرحها توسط کارشناسان ستادی و استانی از روند اجرای طرح و معرفی نماینده دفتر اطلاعات و فناوریهای نوین از موضوعات مطرح شده در این تفاهمنامه مشترک است.
مهمترین دلیل بیکاری کارشناسان کشاورزی چیست؟
معاون برنامهریزی و کارآفرینی سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هم تأکید کرد: این سازمان با ایجاد مراکز مهارتآموزی و توانافزایی، موجبات تسهیل در روند انتقال دانش و تکنولوژیهای نوین کشاورزی غیردولتی را فراهم کرده است.
فاطمه ظفرآبادی اضافه کرد: این سازمان به دنبال اجرای قراردادهای سهمبری دانش از تولید بوده و به همین منظور زیرساختهای مورد نیاز برای تحقق این مهم در سازمان را با ایجاد مراکز مهارتآموزی و توانافزایی و اصلاح نژاد خصوصی با اتکای به ظرفیتهای موجود فراهم کرده است.
وی با تأکید بر اینکه اکنون دانشآموختگان بخش کشاورزی، بزرگترین جامعه دارای تحصیلات عالی جویای کار کشور محسوب میشوند و ضعف در آموزشهای کاربردی و نداشتن مهارت کافی، مهمترین دلیل بیکاری کارشناسان کشاورزی، منابع طبیعی و محیطزیست است، ادامه داد: وقتی که فارغالتحصیل مهارت و اعتمادبهنفس کافی برای انتقال دانش خود به عرصه تولید و خدمت و ورود به عرصههای اقتصادی را نداشته باشد، قطعاً از ایجاد فرصتهای شغلی برای خود بینصیب خواهد ماند و از این رو این سازمان با ایجاد مراکز مهارتآموزی بهدنبال حل کردن این امر بوده و تا به حال نیز موفق بوده است.
به گزارش آنا، سازمان نظاممهندسی کشاورزی استان فارس با دارابودن بیش از ۱۷ هزار عضو از بین دانشآموختگان رشتههای کشاورزی و منابع طبیعی و محیطزیست با حداقل مدرک کارشناسی، بستر بسیار مناسبی برای گسترش دانش کشاورزی در واحدهای تولیدی و حرکت از اقتصاد منابع محور به سمت اقتصاد فناور محور است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/