متقاضیان آزمون بینالمللی GRE کاهش مییابد
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و کنکور گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آزمون GRE یک آزمون بینالمللی معتبر است که بسیاری از دانشگاههای جهان برای پذیرش دانشجو، مدرک قبولی در این آزمون را ملاک عمل قرار میدهند. به نظر میرسد که کرونا باعث شده تا اثر آزمون GRE در دانشگاههای جهان کاهش یابد.
البته بررسیها نشان میدهد که کرونا این بهانه را برای دانشگاهها فراهم کرده است تا شرط قبولی در آزمون GRE را حذف کنند. آزمون GRE، آزمونی فنی تلقی میشود چراکه محتویات این آزمون استدلال کمی و ریاضیات، استدلال کیفی و درک زبان و بخش نوشتاری تحلیلی است. GRE (Graduate Record Examination) یک آزمون استاندارد است که توسط موسسه ETS انجام میشود. این آزمون بهمنظور بررسی استعداد دانشجویان مشتاق که میخواهند در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری تحصیل کنند انجام میشود.
همین ویژگیهای این آزمون سبب شده که بسیاری از دانشجویان بینالمللی قبول شدن در این آزمون را دشوار قلمداد کنند.
بررسیها نشان میدهد که در این سالها دانشجویان بینالمللی دانشگاههایی را انتخاب میکنند که شرط قبولی در آزمون GRE را نداشته باشند. این امر سبب شده تا دانشگاهها به فکر راه چاره بیفتند و نگذارند که مشتریان آنها از دست برود.
در این میان دانشگاههای استرالیا و کانادا با حذف آزمون GRE توانستهاند بخشی از دانشجویان بینالمللی متقاضی دانشگاههای آمریکا را جذب کنند. اخیراً 65 دانشگاه آمریکا شرط قبولی در آزمون GRE را حذف کردهاند. البته دانشگاهها گزینههای دیگری را برای سنجش علمی دانشجویان جایگزین کردهاند تا استعداد فنی دانشجویان در رشتههای مورد نظر ارزیابی شود.
در این میان برخی از دانشگاههای شهریهپرداز آمریکا نیز با حذف کامل و بدون جایگزین آزمون GRE سعی کردهاند که مشتریان بیشتری را جذب کنند. به نظر میرسد این دانشگاهها با هدف کسب درآمد بیشتر این اقدام را انجام دادهاند. بنابراین به دانشجویان بینالمللی توصیه میشود که دانشگاههای معتبر را شناسایی کنند و سپس برای ادامه تحصیل در آنها تقاضای پذیرش دهند.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/