صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
عضو نهاد ریاست جمهوری دولت دهم در گفت‌وگو با آنا:

نمی‌دانم روحانی با چه رویی در مقابل مردم صحبت می‌کند/ اختلافات روحانی و جهانگیری بر کسی پوشیده نیست

عضو نهاد ریاست جمهوری دولت دهم گفت:بین رئیس جمهور و جهانگیری اختلافاتی شکل گرفته که حتی با تکذیب هم نمی‌توانند این اختلافات را لاپوشانی کنند.
کد خبر : 574069

عباس امیری‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا با اشاره به اختلافات میان دولت و وزرا که بعضاً سر و صدای آن توسط وزیر بهداشت منعکس می‌شود، گفت: دولت روحانی از ابتدای شروع به کار وعده‌های تو خالی به مردم داد. کمااینکه در ابتدا گفت مشکلات مردم را صد روزه حل می‌کنم، سپس مردم را به کاهش نرخ ارز امیدوار کرد اما در عمل همه این وعده‌ها دروغ بود و برخلاف آنچه که گفته شده نسبت به سایر دولت‌ها، مردم سنگین‌ترین تورم‌ها در این دوره تجربه کردند.


عضو نهاد ریاست جمهوری دولت دهم افزود: در واقع دولت برای وضعیت اقتصادی کشور برنامه نداشت به عنوان مثال وزیر مسکن می‎گفت مسکن مهر مزخرف است. اگر مسکن مهر مزخرف است آیا در حوزه مسکن پروژه دیگری را اجرا کرد؟ آخوندی در شرایطی این اظهارنظرات را در مورد مسکن مهر می‌گوید که خود او و شرکت‌ها در زمینه مسکن مهر فعال بودند و ساخت‌وساز می‌کردند.


امیری‌فر با اشاره به سایر ناکامی‌های دولت تصریح کرد: نمونه دیگر ناکارآمدی دولت در حوزه سیاست خارجه و مخصوصاً برجام است. همزمان با امضای برجام جشن گرفتند و پایکوبی کردند اما در نهایت در مورد برجام هم این شرایط پیش آمد، حتی به روی کار آمدن بایدن امیدوار بودند اما آن هم مشخص شد که دست کمی از ترامپ ندارد و با دستان مخملی در حال زیرسوال بردن نظام است.


دولت در احتضار است


این چهره اصول‌گرا ادامه داد: در شرایط فعلی دولت دراحتضار است و از طریق برجام در تلاش است که تحریم‌ها برداشته و با دست پر دوره خود را به پایان برساند. در این شرایط وزرا و اعضای کابینه دچار ندانم‌گویی شدند و کوتاهی‌ها را به گردن یکدیگر می‌اندازند. اما در مجموع در مورد همه این موارد شخص حسن روحانی مقصر است لذا او باید در مورد اظهارنظرات گذشته خود بازنگری کند چراکه در مورد نارضایتی به وجود  آمده در مورد دولت بحث جناحی مطرح نیست بلکه همه جناح‌ها اعم از چپ و راست در مورد شرایط موجود رضایت ندارند.


امیری‌فر با تاکید بر قرار گرفتن دولت در ماه‌های پایانی اظهار کرد: در حال حاضر نظام در حال صبوری است که این ماه‌های پایانی عمر دولت به آخر برسد و ختم به خیر شود اما شواهد حاکی از آن است که دولت در حال ایجاد فضایی برای ناامید کردن مردم است و به همین دلیل هیچ اقدام مثبتی هم انجام نمی‌دهد. البته زحماتی هم کشیدند اما در مجموع وضعیت فعلی مناسب نیست و مواردی نظیر اینکه وزیری بگوید که رئیس جمهور به من وقت ملاقات نمی‌دهد و مجبور می‌شوم که در هیئت دولت در گوشی با او گفت‌وگو کنم و یا اینکه وزیر کشاورزی نسبت به وضعیت پیش‌آمده برای مرغ شانه خالی می‌کند، شاهدی بر این است که این وضعیت نامطلوب در روابط رئیس جمهور با وزرا هم حکمفرما شده است.


دولتمردان صادقانه با مردم برخورد کنند


عضو اسبق نهاد ریاست جمهوری در ادامه متذکر شد: با توجه به شرایط پیش آمده و قرار گرفتن در پیک چهارم کرونا که علت اصلی آن سهل‌انگاری در مسافرت‌ها و تشکیل صف‌های مرغ است، نمی‌دانم روحانی با چه رویی در مقابل مردم می‌ایستد و اظهار نظراتی خلاف واقع می‌گوید. از طرف دیگر وزیر بهداشت در حالی می‌گوید که صف مرغ یکی از عوامل شیوع گسترده کرونا شده که در شهرهای کوچک و روستاها مردم ماسک ندارند. بنابراین بهتر است که صادقانه با مردم برخورد کنند و قصورات را متوجه مردم نکنند.


امیری‌فر ضمن اشاره به ناهماهنگی‌های صورت گرفته در هیئت دولت خاطرنشان کرد: دولتمردان حداقل در این سه ماه باقی مانده هماهنگ باشند و اواقت مردم را تلخ نکنند تا این دولت هم ختم به خیر شود و دولت بعدی با تدبیر بتواند مشکلات فعلی را حل و فصل کند.


این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه ناهماهنگی‌های به وجود آمده در هیئت دولت فعلی در تاریخ چهل ساله بی‌سابقه است، افزود: درست است که در همه دولت‌ها اختلاف نظر میان اعضای کابینه وجود داشته اما هیچ وقت به سطح مردم کشیده نشد لذا در هیچ‌کدام از دولت‌های گذشته اختلاف نظرات به این گستردگی نبود که حتی صدای وزرا نیز بلند شود. در این دولت مواردی مطرح می‌شود که تاکنون سابقه نداشته است. در حقیقت موارد فراوانی وجود دارد که تا قبل از دولت روحانی سابقه نداشته اما در این ۸ سال اتفاق افتاده است.


اختلافات جناحی روحانی و جهانگیری


امیری‌فر در پایان دولت روحانی بنای بدعت‌های جدیدی را گذاشته است. در حقیقت این ناهماهنگی‌ها نشأت گرفته از بی‌تدبیری و عدم مدیریت است. کمااینکه در نتیجه بی‌مدیریتی‌ها بین رئیس‌ جمهور و جهانگیری هم اختلافاتی وجود دارد و خواص این نکته را به خوبی دریافت کردند. کمااینکه جهانگیری بر اصلاح‌طلب بودن خودش تاکید دارد و روحانی در مقابل می‌گوید اعتدال‌گرا هستم. بنابراین بین رئیس جمهور و جهانگیری اختلافاتی شکل گرفته که حتی با تکذیب هم نمی‌توانند این اختلافات را لاپوشانی کنند.


انتهای پیام/۴۱۵۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر