احیای ۱۲۴۰ بنگاه تولیدی با مشارکت بنیاد برکت در سال جدید
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، امیرحسین مدنی در خصوص عملکرد بنیاد برکت در سال جدید گفت: بنیاد برکت تا پایان سال ۹۹ در ۷۴۲ واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ سرمایهگذاری کرده است که این تعداد با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به نام «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» از سوی رهبر معظم انقلاب به حدود ۲ هزار واحد تولیدی خواهد رسید.
وی سرمایهگذاری این بنیاد در سال جاری را در بخش احیا و توانمندسازی این واحدهای تولیدی، ۶ هزار میلیارد ریال اعلام و تاکید کرد: با این میزان سرمایهگذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایههای راکد مردمی احیا و به این ترتیب بیش از ۱۰ هزار نفر به شکل مستقیم و ۴۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول بهکار خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته با سرمایهگذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت، ۱۳۰ واحد تولیدی به ارزش حدوداً ۱۰ هزار میلیارد ریال به چرخه تولید کشور وارد و ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه مردمی و کارآفرینان احیا و بیش از ۱۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شد.
مدنی اظهار کرد: بنیاد برکت تا پایان سال گذشته در مجموع اقدام به مشارکت، سرمایهگذاری، ارائه تسهیلات و پشتیبانی از ۷۴۲ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که باعث ایجاد فرصتهای کسب و کار برای ۲۱۱ هزار متقاضی اشتغال شده است. ۶۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال برای توانمندسازی این ۷۴۲ بنگاه سرمایهگذاری شده و بنیاد پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۸۲ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.
وی از اشتغالزایی برای ۵۱۰ نفر در شهرستان فیروزه استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: ورود بنیاد برکت و مشارکت اقتصادی و سرمایهگذاری در شرکت عطار الکتریک، علاوه بر بازگشت سرمایههای راکد مانده، باعث ایجاد ۵۱۰ فرصت شغلی برای اهالی شهرستان فیروزه شده است.
مدنی افزود: بنیاد برکت در چهار مدل تسهیلاتمحور، مشارکتمحور، کارگاهی و پشتیبانی کسب و کار اقدام به توانمندسازی، احیا و افزایش تولید بنگاههای متوسط صنعتی میکند.
مراسم بهرهبرداری از فاز توسعه شرکت عطار الکتریک با حضور مدیرعامل و معاونان بنیاد برکت و مسئولان استانی در شهرستان فیروزه برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۷۶/
انتهای پیام/