صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
افشای اطلاعات ۵۰۰ میلیون کاربر دیگر در فضای مجازی

بعد از فیس‌بوک نوبت لینکدین است!

اطلاعات کاربری بیش از 500 میلیون عضو اپلیکیشن لینکدین در فضای مجازی منتشر شد.
کد خبر : 573769

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در حالی که تنها چند روز بیشتر از رسوایی بزرگ امنیتی در فیسبوک نمی‌گذرد درز اطلاعات بیش از 500 میلیون کاربر اپلیکیشن لینکدین باردیگر موجی از نگرانی را بین کاربران شبکه‌های اجتماعی ایجاده کرده است. رویدادهای چند روز اخیر حاکی از آن است که اپلیکیشن‌های آمریکایی که روزانه تعداد زیادی از کاربران در سراسر دنیا از آن‌ها استفاده می‌کنند فاقد امنیت کافی برای محافظت از حریم خصوصی کاربران هستند.




بیشتر بخوانید:


اطلاعات میلیون‌ها کاربر فیسبوک در اینترنت منتشر شد


ردیابی غیرقانونی کاربران اندروید از سوی گوگل


واتس‌اپ متهم ردیف اول نقض حریم خصوصی/ سیگنال، واتس‌اپ را پشت سر می‌گذارد؟




آمارهای بین‌المللی نشان می‌دهد پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک، واتس‌اپ، اینستاگرام، لینکدین و سرویس‌های متنوع گوگل بیشتر میزان کاربران فضای مجازی در کشورهای مختلف دنیا را به خود اختصاص داده‌اند و این موضوع باعث شده سرورهای این شرکت‌ها منابع عظیمی از اطلاعات خصوصی کاربران را در دست داشته باشند. یعنی مدیران این شبکه‌های اجتماعی هر زمان که بخواهند می‌توانند حریم خصوصی کاربران را نقض کرده و با فروش اطلاعاتی نظیر آدرس پست الکترونیکی و شماره تلفن اعضای اپلیکیشن خود میلیون‌ها دلار از دولت‌ها و شرکت‌های تبلیغاتی دریافت کنند.


نکته جالب توجه این است که حمله‌های سایبری و افشای گسترده اطلاعات خصوصی کاربران در اپلیکیشن‌های آمریکایی رخ می‌دهد. به نظر می‌رسد مدیران این کشور که همواره مدعی حفاظت از حقوق کاربران هستند حتی قادر به تأمین ایمنی نرم‌افزارهای تولید خود نبوده و احترام به قوانین حریم خصوصی را تنها برای تولیدکنندگان محتوای مجازی در سایر نقاط جهان واجب می‌دانند. تنها در یک ماه اخیر رسوایی‌های بزرگی برای پیام‌رسان واتس‌اپ، شبکه اجتماعی فیس‌بوک، سرویس‌های گوگل و حالا نیز برنامه لینکدین رخ داده است. بدون شک چنین اتفاقاتی موجب می‌شود امنیت کاربران این برنامه ها در سراسر دنیا به خطر افتاده و مردم اعتماد خود را به چنین اپلیکیشن‌هایی از دست بدهند. باید دید سیاست‌گذاران فضای مجازی در آمریکا برای جلب توجه کاربران در آینده چه برنامه‌ای دارند و آیا بازهم شاهد افشای اطلاعات اعضای شبکه‌های اجتماعی در محیط وب خواهیم بود یا خیر؟


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر