صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۶ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری:

باید نگاه جامعه به زندان و زندانی تغییر کند/ تفاهمنامه شهرداری با ندامتگاه منشأ خیر است

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: باید نگاه جامعه به زندان و زندانی را تغییر دهیم و این موضوع باید در مأموریت های هنری سازمان فرهنگی هنری هم مورد توجه قرار گیرد.
کد خبر : 573740

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام میثم امرودی در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ در ستاد سازمان فرهنگی هنری برگزار شد، با بیان اینکه مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ نگاه فرهنگی دارد، افزود: ندامتگاه مرکز تکامل انسان است و مسمای آن با اسمش تناسب دارد. در دهه ۷۰ مدتی با زندان‌ها در ارتباط بودم و بعد در شهرداری تهران به واسطه آسیب‌های اجتماعی با این موضوع درگیر شدم. همیشه آرزو داشتم این تناسب اسم و مسما محقق شود و ندامتگاه جایگاه خودش را پیدا کند. امیدوارم زندان‌های ما یک خلوتگاه برای افراد شود تا بتوانند خودشان را پیدا کنند، نه اینکه جرائم تازه‌ای هم یاد بگیرند. 


وی با اشاره به اینکه امضای این تفاهم‌نامه گام مهمی است، افزود: فعالیت‌های سازمان فرهنگی هنری بیشتر جنبه آموزشی و جهادی دارد و نگاه ما به یک زندانی باید آموزش محتوایی باشد. دوره‌های آموزشی عمومی معمولاً تأثیر کمتری دارد، اما آموزش‌های تصادفی در ذهن افراد اثرگذارتر است. گاهی اوقات یک جمله فرد را متحول می‌کند، چون محتوا اهمیت بالایی دارد. بسیاری از آدم‌هایی که در زندان هستند، بر اثر اتفاق گرفتار شده‌اند و ممکن بود هر کدام از ما جای آنها باشیم.


رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران اظهار کرد: سازمان فرهنگی هنری چند هزار نیروی انسانی متعهد و بیش از ۴۰۰ مکان فرهنگی هنری در اختیار دارد که با این ظرفیت باید نگاه جامعه به زندان و زندانی را تغییر دهیم. این موضوع باید در مأموریت های هنری سازمان فرهنگی هنری هم مورد توجه قرار گیرد و به عنوان مثال می‌توان برنامه‌هایی مانند نمایش فیلم برای زندانیان برگزار کرد. 


امرودی با بیان اینکه فعالیت‌های سازمان فرهنگی هنری سه دسته است، توضیح داد: دسته اول، فعالیت‌های میدانی است. به عنوان مثال می‌توان برنامه‌هایی با حضور خانواده‌های زندانیان به منظور گفت‌وگو و رسیدگی به مشکلات آنها برگزار کرد. دسته دوم، فعالیت‌های مجازی و تولید محصولات فرهنگی هنری برای فضای مجازی است که سازمان فرهنگی هنری در دوران شیوع کرونا پیشرفت قابل توجهی در این زمینه داشته است. سومین حوزه، فعالیت جهادی است که زندانیان می‌توانند به آن بپیوندند.


رییس سازمان فرهنگی هنری در پایان گفت: زندانیان فراغت خوبی دارند و می‌توان چند اثر هنری با مشارکت آنها یا زندانیان آزادشده تولید کرد. این اتفاق در تغییر نگاه مردم به زندانیان مؤثر است. برای اجرای برنامه‌های مشترک، مخاطب هدف ما خود زندانیان، خانواده‌های آنها و عموم مردم جامعه برای اصلاح فرهنگ عمومی هستند.


انتهای پیام/4076/

انتهای پیام/

ارسال نظر