صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰
رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با آنا:

رؤسای جمهور با دولت مانند ارث پدری برخورد می‌کنند/ باید تفکر برخاسته از متن مردم بر روی کار بیاید

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: رؤسای جمهوری که تاکنون بر سر کار آمدند، دولت را تقسیم می‌کنند و مانند ارث پدری با آن برخورد می‌کنند.
کد خبر : 573535

فریدون عباسی دوانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به حضور خود در انتخابات ۱۴۰۰ به عنوان کاندیدا گفت: فکر می‌کنم مشکلات کشور با روش و استفاده از افرادی نظیر بنده قابل حل است. در حقیقت به دلیل اینکه تجاربی از قبل انقلاب دارم، سن و سالم از ماجراجویی گذشته، درس خوانده‌ام، توانایی مدیریت دانشگاهی داشتم، همچنین در دولت حضور داشتم و با شرکت‌های خصوصی و نهادهایی نظیر قرارگاه خاتم همکاری داشتم لذا شایسته است که برای حل مشکلات از امثال بنده استفاده شود.


رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: به عبارت دیگر موارد مطرح شده، مجموعه‌ای از فعالیت‌هایی است که اگر یک نفر بخواهد در جمهوری اسلامی ایران، رئیس جمهور شود، باید این توانایی‌ها و تجربه‌ها را داشته باشد. یعنی هم بتواند با عالمان کشور گفت‌وگو کند و هم با افراد عادی و سایر اقشار ارتباط داشته باشد.


عباسی با اشاره به آسیب احزاب فعلی کشور عنوان کرد: در حال حاضر نمایندگی مردم را برعهده دارم و به ازای آن به بسیاری از روستاها رفتم و با مردم گفت‌وگو کردم لذا در جریان مسائل ریز کشور قرار دارم. این مواردی در شرایطی مطرح می‌شود که در کشور ما گروه‌های سیاسی مانند جناح دولت فعلی حاضر نیستند، مسئولیت رئیس جمهور مورد حمایت خود را قبول کنند و در این شرایط کسی نمی‌تواند به آنها بگوید به دلیل داشتن چنین عقبه فکری‌ای توانایی حل مشکلات را ندارند. بنابراین این جناح‌ها با استفاده از تبلیغات خارجی‌ها و فریب، جامعه را دوقطبی می‌کنند و وعده توخالی به مردم می‌دهند.


وی با تأکید بر اینکه مردم متوجه این فریب‌کاری احزاب و گروه‌های سیاسی شدند، اظهار کرد: دولت‌ها به جای پرداختن به امور اجرایی به دنبال ایدئولوژی‌سازی در مقابل اسلام ناب محمدی می‌روند. به این صورت که می‌خواهند ایدئولوژی‌ای را که باعث پیروزی انقلاب شد، کنار بگذارند و سبک و سیاق خود و اطرافیانشان را به جامعه تحمیل کنند. در واقع رؤسای جمهوری که تاکنون بر سر کار آمدند دولت را تقسیم می‌کنند و مانند ارث پدری با آن برخورد می‌کنند. بنابراین در انتخابات آینده باید تفکری برخاسته از متن مردم بر روی کار بیاید، وابسته به جناح‌های چپ یا راست نباشد و دارای دیدگاه علمی و مستقل و از توان اجرایی برخوردار باشد.


عباسی خاطرنشان کرد: بنده بنا به درخواست افرادی اعم از روستایی تا مدرس دانشگاه وارد صحنه انتخابات شدم. در حال حاضر احزاب مرسوم کشور از اعلام کاندیداتوری افراد به صورت مستقل، استقبال نمی‌کنند.


رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در واکنش به اظهارات وزیر کشاورزی دولت دهم مبنی بر اینکه مدیران دولت نهم و دهم یکی از اضلاع انتخابات آینده را تشکیل می‌دهند، یادآور شد: نباید به این صورت گفته شود چرا که در همه دولت‌ها افراد شایسته و قابلی هم حضور داشتند. لذا نمی‌توان گفت کشور روی هوا پیشرفت کرده، بنابراین احمدی‌نژاد و حاضران در دولت او نیز در این پیشرفت سهم دارند؛ هرچند که درصد این سهم متفاوت است.


انتهای پیام/۴۱۵۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر