صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۷ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰

۱۵ هزار شغل در ناحیه نوآوری شریف ایجاد می‌شود

در شصت و یکمین برنامه افتتاح طرح‌های کلان ملی با عنوان «پوشش تدبیر و امید برای جهش تولید» ناحیه نوآوری شریف توسط رئیس جمهور رونمایی شد.
کد خبر : 573492

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، به نقل از معاونت علمی، در شصت و یکمین برنامه افتتاح طرح‌های کلان ملی با عنوان «پوشش تدبیر و امید برای جهش تولید» ناحیه نوآوری شریف توسط رئیس‌جمهور رونمایی شد. این ناحیه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور،  سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.


سال ۹۵ پس از ایجاد پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، ایده شکل‌گیری ناحیه نوآوری شریف مطرح شد تا سقفی شود برای هویت‌بخشی و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری و کسب‌وکارهایی که در این پارک ایجاد شده بود. این ایده نوآورانه با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منجر به شکل‌گیری ناحیه نوآوری شریف در مساحتی به ابعاد ۲۵۰ هکتار شد. این ناحیه برای ۱۵ هزار نفر اشتغال‌زایی داشته است.


هم‌اکنون بیش از ۵۰۰ شرکت، ۱۳ شتاب‌دهنده، ۶ صندوق و شرکت سرمایه‌گذاری، هشت مرکز نوآوری و ۲ فضای کار اشتراکی در آن مستقر هستند. این ناحیه با ۳۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دولتی و هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.


ناحیه نوآوری شریف، یک زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی مبتنی بر یک مکان جغرافیایی است؛ به این معنی که از مجموعه بازیگران مختلف در یک منطقه تشکیل شده و در مسیر شکل‌گیری کسب‌وکارها از لحظه خلق ایده جدید تا ایجاد و رشد کسب‌وکار دخیل هستند.


امروزه زیست‌بوم ناحیه نوآوری شریف شاهد حضور انواع بازیگران یک زیست‌بوم نوآوری بوده است که اکثریت آن‌ها توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شوند، نقش‌های منحصربه‌فرد هر یک از بازیگران و هم‌افزایی و روابط متقابل میان آن‌ها موجب ایجاد فضایی پویا و مستعد برای شکوفایی کسب‌وکارهای نوآور در این منطقه شده است.


انتهای پیام/پ



انتهای پیام/

برچسب ها: فناوری بومی
ارسال نظر