صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۰۷ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰

ثروتمندان در این یک سال ثروتمندتر شدند

مجموع ثروت میلیاردرهای جهان در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال قبل آن ۵.۱ تریلیون دلار افزایش داشته است.
کد خبر : 573449

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا،  اگرچه شیوع کرونا در جهان تاکنون منجر به ورشکستگی شمار زیادی از کسب و کارها و بیکاری و یا کاهش چشمگیر درآمد بخشی از شاغلان در سطح جهان شده است؛ اما روند افزایش ثروت افراد ثروتمند در جهان نه تنها متوقف نشده که سرعت آن نسبت به سال قبل از شیوع کرونا بیشتر هم شده است. در حال حاضر ۲۷۲۵ نفر در جهان وجود دارند که یک میلیارد دلار و بیشتر ثروت دارند و این رقم رکورد جدیدی در تعداد میلیاردرهای جهان محسوب می‌شود.  


حدود دو سوم کل میلیاردرهای جهان در سال ۲۰۲۰ موفق شدند ثروت خود را بیشتر کنند و تخمین زده می‌شود مجموع ثروت میلیاردرهای جهان تا پایان سال قبل با ۵.۱ تریلیون دلار افزایش در مقایسه با سال ۲۰۱۹ به ۱۳.۱ تریلیون دلار رسید.  


به گفته فوربس، در سال قبل ۴۹۳ نفر برای نخستین بار وارد باشگاه میلیاردرهای جهان شدند. آمریکا با ۷۲۴ میلیاردر بیشتر تعداد میلیاردرها را داشته است و چین با ۶۹۸ نفر و هند با ۱۴۰ میلیاردر در رده‌های بعدی قرار دارند.  


تا ابتدای ماه مارس، مجموع ثروت میلیاردرها تنها در امریکا به نسبت به قبل از شیوع کرونا ۱.۳ تریلیون دلار رشد کرده است بدین معنا که افراد دارای یک میلیارد دلار ثروت و بیشتر در امریکا، در مجموع ۴.۲ تریلیون دلار ثروت در اختیار دارند که این رقم معادل یک پنجم کل تولید ناخالص داخلی آمریکا، بیشتر از مجموع ثروت پنج دهک پایین این کشور و بیشتر از تولید ناخالص داخلی کشورهایی چون آلمان و یا انگلیس است.


پیامدهای وسیع کرونا بر روی اقتصاد کشورها همچنین باعث شده است با هدف جذب سرمایه خارجی بیشتر،  دولت‌ها مشوق‌های وسوسه‌کننده‌ای برای افراد ثروتمند در نظر بگیرند تا آن‌ها را به انتقال سرمایه خود به کشورهایشان مجاب کنند. طبق برآورد موسسه «هنلی اند پارتنرز» شمار درخواست میلیاردرهای آمریکایی برای انتقال تمام یا بخشی از سرمایه خود به دیگر کشورها در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال قبل آن ۲۰۶ درصد افزایش یافت. این رقم برای برزیل نیز ۱۵۶ درصد بوده است. به گفته این موسسه سوئیس، لوکزامبورگ و سنگاپور بیشترین جذب سرمایه خارجی را در زمان همه گیری داشته‌اند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر