صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
مولوی مدنی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

اقدام ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تقویت تقریب مذاهب اسلامی

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت گفت: تأسیس شورای راهبری تقریب بین‌المذاهب اسلامی توسط دانشگاه آزاد اسلامی اقدامی بسیار بزرگ و ارزشمند است.
کد خبر : 573384

مولوی محمد اسحاق مدنی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت در گفت‌گو با خبرنگار حوزه نظام دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به ایجاد شورای راهبری تقریب بین‌المذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این دانشگاه با پیشنهاد و رهنمودهای دکتر طهرانچی، مسئله تقریب را که یکی از مسائل حیاتی انقلاب و اسلام است، به‌طور جدی پیگیری می‌کند.


وی عنوان کرد: اسلام از همان روز اول که پیامبر (ص) به مدینه وارد شدند، به موضوع تقریب توجه داشته است. حتی قبل از ورود پیامبر (ص) به مدینه، گروه انصار که برای ادای حج آن زمان به مکه رفته بودند و پیامبر (ص) با آنان ملاقات کرد، صلح و برادری مطرح شده بود.


پیشرفت اسلام در مدینه در گرو صلح میان طایفه‌ها


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت بیان کرد: وقتی آن حضرت به مدینه آمدند، مهم‌ترین کاری که انجام دادند، بین دو طایفه بزرگ مدینه که اوس و خزرج نام داشتند، صلح ایجاد کردند. اگر صلح نبود، امکان پیشرفت اسلام در مدینه وجود نداشت. همچنان که انقلاب ما هم همین‌طور بود.


انقلاب اسلامی با وحدت کلمه پیروز شد


مدنی خاطرنشان کرد: آن‌هایی که عمرشان کفاف می‌دهد و در سال 1357 در سنی بودند که مسائل را دیدند، می‌دانند که انقلاب اسلامی با وحدت کلمه پیروز شد. همه اقشار جامعه اعم از مذهبی، احزاب سیاسی و حتی آن‌هایی که اسلام را هم قبول نداشتند، از امام خمینی (ره) و انقلاب حمایت کردند. در واقع همه یکپارچه پشت سر این انقلاب بودند و اینگونه انقلاب پیروز شد.


وی ادامه داد: صلح، آشتی، برادری و وحدت جزو مسائل اساسی اسلام است و آیات متعددی به صراحت و با کنایه و اشاره، به وحدت و اتحاد فرا می‌خواند. از بدو انقلاب، امام خمینی (ره) تقریباً در همه سخنرانی‌ها به صلح، اتحاد، برادری و یکپارچگی مردم امر و تبلیغ می‌فرمودند و از هر جهتی بر وحدت تأکید داشتند.


همکاری دانشگاهیان در راستای تقویت تقریب مذاهب


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت گفت: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به دستور رهبر معظم انقلاب تأسیس و بودجه به آن اختصاص داده شد. البته اگر نهادهای دیگر همکاری نکنند، تنها مجمع تقریب برای این کار کفایت نمی‌کند. در واقع همکاری دانشگاهیان در راستای تقویت تقریب مذاهب خیلی ارزشمند است و علتش هم این است که تیپ تحصیلکرده هستند. این افراد هم خودشان مؤثر هستند و هم در وجود خودشان می‌توانند تأثیر بگذارند و هم می‌توانند بر دیگران تأثیر بگذارند. بنابراین وجود این قشر تحصیلکرده و انسان‌های باسواد و ارزشمند در جامعه ما لازمه پیشبرد وحدت است.


اقدام ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تقویت تقریب مذاهب اسلامی


مدنی گفت: تأسیس شورای راهبری تقریب بین‌المذاهب اسلامی توسط دانشگاه آزاد اسلامی اقدامی بسیار بزرگ و ارزشمند است. همچنین در استان‌های مختلف که مذاهب شیعه و سنی در آنجا در کنار هم زندگی می‌کنند، دفاتر تقریب مذاهب در واحدهای دانشگاهی تأسیس شده است و موضوع وحدت باید پیگیری شود.


وی خاطرنشان کرد: تفاوت دانشگاه آزاد اسلامی با سایر دانشگاه‌ها این است که در بسیاری از شهرهای کوچک هم، واحد دارد و در سراسر کشور می‌توانند تأثیرگذار باشند.


انتهای پیام/4118/

انتهای پیام/

برچسب ها: خبر آزاد
ارسال نظر