صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۳ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
مطالعه جدید نشان داد؛

یک‌سوم بهبودیافتگان کرونایی مجدداً به بیمارستان مراجعه می‌کنند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد تقریباً یک‌سوم کرونایی‌های بهبودیافته پس از مدتی مجدداً به بیمارستان مراجعه می‌کنند.
کد خبر : 573228

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از تک اورگ، یک مطالعه جدید توسط محققان «کالج دانشگاهی لندن» (UCL) نشان داد که بسیاری از افرادی که پس از بهبودی، بیمارستان‌ها را ترک می‌کنند، درواقع  طی ۱۴۰ روز به دلیل بروز مشکلات در اندام‌های بدن خود مجدداً به بیمارستان برمی‌گردند.


ذکر این نکته مهم است که اکثر افراد مبتلا به COVID-۱۹ درواقع در بیمارستان بستری نمی‌شوند و در خانه بهبود می‌یابند. فقط موارد دشوارتر در بیمارستان‌ها درمان می‌شوند.


محققان حدود ۵۰ هزار نفر را که تا ماه آگوست سال گذشته از بیمارستان مرخص شده بودند، بررسی کردند. در مقایسه با گروهی که از خصوصیات و سابقه پزشکی مشابه برخوردار بودند، این افراد دارای نرخ بالاتری از بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت بودند. درحقیقت وقتی محققان این بیماران را در ۱۴۰ روز پیگیری و ردیابی کردند، دریافتند که تقریباً یک‌سوم آنها مجدداً به بیمارستان منتقل شدند (۱۴ هزار و ۶۰ نفر از ۴۷ هزار و ۷۸۰ نفر) و نیز ۵ هزار و ۸۷۵ درگذشتند. به‌عبارتی‌دیگر یک‌سوم از افراد شرکت‌کننده در این مطالعه مجبور شدند به بیمارستان برگردند و نیز از هر ده نفر یک نفر فوت کرد. اینها اثرات طولانی‌مدت COVID-۱۹ حاد را نشان می‌دهد. این عفونت ویروسی می‌تواند به اندام‌های مختلف آسیب برساند.


همچنین محققان متوجه شدند که میزان بیماری برای افراد زیر ۷۰ سال بیشتر است. بیشتر موارد مربوط به سیستم تنفسی است، اما همچنین مشکلات زیادی در سیستم قلبی عروقی بیماران، میزان متابولیسم و ‌کلیه وجود دارد.


انتهای پیام/۴۱۱۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر