صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۱ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
قناعتی:

مدرسه مهارتی منبت‌کاری و گیوه‌دوزی در آباده راه‌اندازی می‌شود

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده گفت: راه‌اندازی مدرسه مهارتی منبت‌کاری و گیوه‌دوزی در برنامه‌های سال جاری این معاونت قرار دارد.
کد خبر : 573056

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آباده، امید قناعتی در دیدار نوروزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده با همکاران حوزه معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی و مدیران مدارس سمای آباده، با تبریک سال نو و قدردانی از همکاری‌ دانشگاهیان به ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات این معاونت در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی در سال ۱۳۹۹ پرداخت و ابراز امیدواری کرد با مساعدت رئیس دانشگاه و تلاش‌ همکاران، فعالیت‌های این حوزه در سال جدید نیز به نحو مطلوبی ادامه یابد.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده توضیح داد: این مرکز آموزشی اکنون به‌صورت مجتمع آموزشی بزرگ از مقاطع مهد کودک تا آموزش متوسطه دوم در رشته‌های  تجربی، انسانی، ریاضی، تربیت‌بدنی، عکاسی دیجیتال، معماری، طراحی داخلی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، گرافیک رایانه‌ای، نقشه‌کشی ساختمان، حسابداری مالی و کامپیوتر بستر مناسبی برای جذب دانش‌آموزان شهرستان و بخش‌های اطراف آباده مهیا کرده است و راه‌اندازی مدرسه مهارتی منبت و گیوه‌دوزی نیز در برنامه‌های سال جاری قرار دارد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده نیز با تبریک سال جدید اظهار کرد: مدارس سمای واحد آباده با توجه به امکانات موجود و خدمات آموزشی مطلوب در تربیت دانش‌آموزان عملکرد مثبتی داشته و مورد اعتماد مردم و خانواده‌های دانش‌آموزی شهرستان آباده هستند.


لزوم تشکیل اتاق فکر و به‌کارگیری شیوه‌های تخصصی در تهیه محتوای آموزشی و تربیتی


محمد رستم‌پور با تشکر از تلاش معاونت و مدیران مدارس سما خاطرنشان کرد: برای جذب حداکثری دانش‌آموز و تقویت کیفیت آموزشی و پژوهشی در شرایط کرونایی ضرورت دارد با تشکیل اتاق فکر و به‌کارگیری شیوه‌های تخصصی در زمینه تهیه محتوای آموزشی و تربیتی به‌ویژه در فضای مجازی برنامه‌ای هدفمند در چارچوب ضوابط وزارت آموزش و پرورش و سازمان آموزش‌های عمومی و مهارتی صورت گیرد.


وی با بیان اینکه این دانشگاه ظرفیت‌های بزرگ و فراوانی برای توسعه مدارس سما دارد، تأکید کرد: باید تلاش کرد کیفیت تدریس در فضای مجازی با مخاطب‌شناسی حرفه‌ای را افزایش داد تا خانواده‌ها نیز در این راستا به آرامش خاطر برسند.


به گزارش آنا، در ادامه این دیدار هرکدام از مدیران مدارس سما به شرح عملکرد آموزشی و فرهنگی خود در سال گذشته پرداختند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر