صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۸ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس:

نظارت دقیق مجلس بر همکاری ایران و چین/ نمی‌گذاریم تجربه تلخ برجام تکرار شود

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس شورای اسلامی گفت: در این قرارداد، تمامی موارد بررسی می‌شود تا مانع از تکرار تجربه تلخ برجام شود.
کد خبر : 572734

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا،علیرضا بیگی صبح امروز در برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران گفت: ۱۲ فروردین برای ما نمادی است که جمهوری اسلامی ایران را به عنوان نظام مورد قبولشان انتخاب کردند اما وقتی با کارکردهای نادرستی که به نام جمهوری اسلامی ایران اتفاق می افتد، مواجه می شویم می توان گفت که دچار شکست عشقی شدیم و جفاکاری‌هایی که در حق مردم در اتفاقاتی نظیر آنچه در بورس به وقوع پیوست، می افتد و گرانی مرغ و نایابی روغن، این درد را بیش از پیش تداعی می کند.


نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم انتظار دارند یک حرکت جدی در شئونات کشور اتفاق بیفتد تا بتوانند عشق ورزی به جمهوری اسلامی ایران را بیش از پیش تجدید کنند.


بیگی تصریح کرد:انتخابات ۱۴۰۰ به مردم این فضا را می دهد چرا که رای آنان سرنوشت ساز است.


عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها درباره تفاهم نامه ایران و چین گفت: هدف از تحریم این بود که تنفس نظام بسته شود ولی ما به دنبال ارتباطات گسترده با جهان بودیم اما فشاری که در چند سال گذشته به ما وارد شد و امریکا تمام قدرتش را به کار گرفت و حتی دارو و غذا را از ما مضایقه کردند اما ملت ما توانست از این شرایط هم عبور کند. امروز چین به عنوان قدرت اقتصادی دوم جهان و ما به عنوان دارنده بیشترین امکانات و منابع انرژی با هم همکاری داریم.


نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: چین همیشه به دنبال این بود که به یک منبع انرژی مطمئن دست پیدا کند و این قرارداد یک نقشه راه است و طرفین ظرفیت های خودشان را به اشتراک می گذارند و طبیعی است که در مبادلات بین المللی طولانی مدت همه منفعت خودشان را دنبال می کنندو چین هم دنبال منافع خودش است لذا ما هم باید این امکان را داشته باشیم که با کمک سیاستمداران زبردست از ظرفیت بدست آمده نهایت استفاده را کنیم.


وی در پایان خاطر نشان کرد: پیش از این رئیس جمهور از اصطلاح برد برد استفاده می کرد که چون ملت نتوانست مفهوم واقعی آن را درک کند، از آن بدش می آید و ما در معامله ای که دولت انجام داد، فقط ضرر کردیم و انشالله در این قرارداد، تمامی موارد بررسی می‌شود تا مانع از تکرار تجربه تلخ برجام شود.


انتهای پیام/۴۱۵۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر