صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۸ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل:

ایده‌های علمی و پژوهشی باید به محصول تبدیل شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای تحقق اهداف شعار سال ۱۴۰۰ ایده‌های فنی و مهندسی، کشاورزی و علوم آزمایشگاهی باید به محصول تبدیل شود.
کد خبر : 572666

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، سیدمیرالله حسینی در نخستین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با تبریک سال جدید، بیان کرد: دانشگاه مکان مناسب برای عملیاتی کردن شعار سال و نماد و الگوی پیشرفت و تعالی علمی یک جامعه است که در تولید محصولات علمی نقش بسزایی دارد.


وی بر نقش دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ دانش‌افزایی و تربیت نیروی دانش‌آموخته و خلاق تأکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با برنامه‌ریزی کارآمدی و بر اساس تقویم کارهای هدفمند برای تقویت علمی دانشجویان و کسب درآمدزایی غیرشهریه‌ای با برنامه حرکت می‌کند.


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اظهار کرد: با توجه به امکانات آموزشکده سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل و نیروی انسانی مجرب در حوزه مدارس و تأمین منابع مالی راه‌اندازی مدرسه عالی مهارت و هنرستان فنی و حرفه‌ای در شهرستان بابل ضرورتی است.


حسینی تأکید کرد: تبدیل علم به ثروت و به‌کارگیری نخبگان علمی و استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی زیر نظر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در راستای اهداف مراکز رشد واحدهای دانشگاهی می‌توان خروجی و محصولات علمی خوبی تولید کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: تشکیل کارگروه از افراد متخصص برای جذب  دانشجوی بدون آزمون، تقویت مرکز رشد و پویایی آن و نهادینه کردن برنامه‌های پیشرو دانشگاه در زمینه آموزشی، پژوهشی و کارآموزی، کارگاهی و آزمایشگاهی و بومی‌سازی رشته‌های آموزشی مورد نیاز منطقه می‌تواند نقطه اتکای هر واحد دانشگاهی باشد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

دانلود فایل


انتهای پیام/

ارسال نظر