صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
یک متخصص در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

راه‌های پیشگیری و درمان آلرژی فصلی از نگاه طب سنتی/ چگونه مواد زائد را در فصل بهار از بدن دفع کنیم؟

یک متخصص طب‌سنتی گفت: قرار نگرفتن در معرض سرما به‌ویژه بعد از حمام و نخوردن آب سرد و یخ می‌تواند به درمان آلرژی فصلی کمک کند.
کد خبر : 572656

مژگان تن‌ساز در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری آنا، درباره آلرژی فصلی و راهکارهای طب سنتی برای حل مشکلات آن گفت: عمدتاً ترشحاتی که از سر به سمت بینی و حلق سرازیر می‌شوند، آلرژی فصلی را به دنبال دارد.


وی با بیان اینکه این ترشحات به دو دسته تقسیم‌بندی می‌شود، ادامه داد: ترشحاتی را که به سمت بینی می‌روند، «زکام» و ترشحی را که به سمت حلق سرازیر شده، «نزله» می‌نامند.


این متخصص طب سنتی با اشاره به منشأ بروز ترشحات مذکور در برخی از فصول سال افزود: تشکیل این ترشحات به دلایل مختلفی است که از دیدگاه طب سنتی گاهی گرم شدن بیش از اندازه مغز یا سرد شدن آن و گاهی نیز مشکلات معده و شل شدن دریچه آن منجر به بروز چنین عواملی می‌شود.


تن‌ساز تاکید کرد: در برخی مواقع بدن به محلی از مواد زائد و مواد فضولات تبدیل می‌شود که یکی از مسیرهای دفعی آن از طریق زکام یا نزله از بدن خارج می‌شود.


وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا آلرژی در فصل بهار بیشتر می‌شود؟ گفت: فصل بهار فصلی است که حرارت افزایش پیدا می کند و مواد تجمع‌شده در بدن، جریان پیدا کرده و شروع به پخته شدن می‌کند که بازهم راه خروج و دفع آن از طریق زکام و نزله است.


تن‌ساز کاهش ایجاد مواد زائد در بدن را بهترین راه درمان آلرژی فصلی دانست و تأکید کرد: برای کاهش ایجاد مواد زائد می‌توان از کم‌خوری، پرهیز از مصرف غذاهای نپخته، خوب جویدن غذا، پرهیز از مصرف نان‌های خمیری‌شکل، پرهیز از مواد غذایی دارای مواد افزودنی مانند پفک و چیپس، جلوگیری از مصرف غذاهای حجیم مانند اولویه و ماکارونی و ورزش کردن بهره‌مند شد.


وی ادامه داد: قرار نگرفتن در معرض سرما به‌ویژه بعد از حمام و نخوردن آب سرد و یخ می‌تواند به درمان آلرژی فصلی کمک کند از سویی دیگر بهتر است در طول روز از خواب طولانی‌مدت نیز پرهیز شود چراکه بر اساس طب سنتی خواب طولانی در روز باعث تجمع مواد زائد می‌شود.


این پزشک طب سنتی با بیان اینکه باید راه‌های دفعی دیگر تجمعات مواد زائد مورد توجه قرار گیرد افزود : باید افراد باید لینَت مزاج داشته باشند در غیر این صورت از ملین‌های طبیعی مانند انجیر و آلو بخارا استفاده کنند تا مواد کاملاً از این طریق دفع شود همچنین بهتر است از مصرف مواد سرخ‌کردنی‌ و ترشیجات دوری شود چراکه ممکن است این مشکلات را تشدید کند.


انتهای پیام/4076/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: طب سنتی
ارسال نظر