صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
حجت‌الاسلام والمسلمین شریفانی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

لزوم تحول در مباحث قرآنی دانشگاه‌ها/ نهاد رهبری و معاونت فرهنگی هم‌افزایی دارند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تحول در بحث قرآنی دانشگاه‌ها در دستور کار نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
کد خبر : 572581

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری موفقیت‌آمیز بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۹۹ اظهار کرد: مسابقات قرآن در سال گذشته با حدود ۹۰ هزار نفر در بخش‌های شفاهی و کتبی علی‌رغم شرایط کرونایی و محدودیت‌هایی که به دنبال داشت، برگزار شد.


وی افزود: با توجه به اینکه مسئولیت مسابقات قرآن با دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مدیریت نهادها با روحانیون بوده و قاعدتاً ارتباط و سنخیت آنان با مباحث قرآنی بیشتر است، انتظار داریم در سال‌های آینده شاهد تحول چشمگیر در این زمینه باشیم.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: از معاونت‌های فرهنگی تقاضا داریم که همکاری و تجربیات خود را در اختیار نهاد رهبری بگذارند تا بتوانیم نمود خوبی از فعالیت‌های قرآنی داشته باشیم. امیدواریم در سال‌های آینده شاهد مسابقات قرآنی پررونقی از نظر کمی و کیفی باشیم.


لزوم تحول در مباحث قرآنی دانشگاه‌ها


شریفانی خاطرنشان کرد: تحول در بحث قرآنی دانشگاه‌ها در دستور کار نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی است. در حال حاضر طرح تحولی «اندیشه تمدن‌ساز» که تفسیر موضوعی قرآن کریم بوده و توسط رهبر معظم انقلاب حدود ۵۰ سال قبل ارائه شده است، در میان حدود ۴ هزار استاد اجرا می‌شود.


وی ادامه داد: قصد داریم مباحث تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه در دستور کار اساتید قرار بگیرد. در واقع همانگونه که تفسیر موضوعی قرآن اجرا می‌شود، تفسیر نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه نیز به‌صورت جشنواره و مسابقه در دستور کار است.


انتهای پیام/۴۱۱۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر