صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۳ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
عضو هیئت رئیسه مجلس در گفت‌وگو با آنا:

توافق ایران و چین نقشه راهی برای همکاری‌های راهبردی است/ تایید و تصویب مجلس برای این توافق نیاز است

عضو هیئت رئیسه مجلس، با تاکید بر اینکه توافق ایران و چین نقشه راهی برای همکاری‌های راهبردی است، گفت: تایید و تصویب مجلس دو کشور برای این توافق نیاز است.
کد خبر : 572232

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به امضای سند فراهم ٢۵ ساله ایران و چیم، گفت: اصولاً این قرارداد نیست بلکه یک نقشه راهی برای توافق دو کشور با یکدیگر بوده است.


نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دو کشور در توافق مذکور در یک پروسه زمانی ٢۵ ساله برخی همکاری‌های راهبردی را در دستور کار خواهند داشت، افزود: جزییات این همکاری‌های راهبردی در آینده نزدیک در قالب قطعنامه یا قرارداد به امضا و تصویب مجلس دو کشور خواهد رسید.


وی با تاکید بر اینکه در متنی توافق مذکور که الان موجود است هیچ‌گونه جنبه تعهدی برای ایران یا چین وجود ندارد، تصریح کرد: این توافق یک چارچوبی برای همکاری بوده که مکتوب شده و به امضا رسیده است.


حاجی‌دلیگانی با بیان اینکه قطعاً هر نوع همکاری در ابعاد اقتصادی و دیگر جهات ما بین طرفین در قالب یک موافقت‌نامه که فرایند قانونی آن طی خواهد شد مورد بررسی است، گفت: بنابراین هیچ گونه ضرری برای کشور ندارد بلکه به نفع کشور هم خواهد بود.


وی ادامه ‌داد: این نوع قراردادها نشان دهنده‌ جایگاه برتر جمهوری اسلامی در منطقه است که نقش راه این چنینی را به امضاء رسانده و در حالی این اقدام را صورت داده که در اوج قدرت در منطقه است و از این بابت هم جای نگرانی نیست.


این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه در پاسخ به این سوال که چه میزان لازم است که دوباره چنین قراردادهایی با کشورهای همسایه منعقد شود، گفت: این یک قرارداد راهبردی است و با کشورهایی باید به امضاء برسد که در حد و اندازه جایگاه جمهوری اسلامی ایران باشند و در خصوص کشورهای منطقه این بحث شاید خیلی ضرورت نداشته باشد.


انتهای پیام/۴١۵١/

انتهای پیام/

ارسال نظر