صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۳۱ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۰
هشدار چین به برندهای پوشاک؛

وارد سیاست‌بازی نشوید

مقامات چین اعلام کردند که تولیدکنندگان خارجی پوشاک، که خرید کتان از چین را به‌دلایل واهی تحریم‌ کرده‌اند، نباید شتاب‌زده رفتار کنند و وارد بازی‌های سیاسی شوند.
کد خبر : 571752

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، مقامات چین اعلام کردند که تولیدکنندگان خارجی پوشاک، که خرید کتان از چین را به‌دلایل واهی تحریم‌ کرده‌اند، نباید شتاب‌زده رفتار کنند و وارد بازی‌های سیاسی شوند.


وی افزود چو گوئیژیانگ، سخنگوی فرمانداری ایالت ژین‌جیانگ: «شتاب‌زده تصمیم گرفتن و درگیر تحریم شدن عاقلانه نیست. این کار مثل این است که سنگ را برداریم و روی پای خودمان بیندازیم.»


فروش پوشاک برندهایی نظیر اچ‌.اند.ام، بِربِری، نایک، آدیداس و شماری از دیگر تولیدکنندگان غربی به‌دلیل تحریم خریداران چینی، از هفتهٔ گذشته در این کشور به‌شدت کاهش یافته است. این شرکت‌ها نیز همگی به‌همان دلیل خرید کتان از چین را متوقف کرده‌اند.


کاربران شبکه‌های اجتماعی چین از هفتهٔ گذشته طی کارزاری آنلاین بیانیهٔ سال ۲۰۲۰ شرکت اچ‌.اند.ام را بازنشر کردند که مسئولان این شرکت در آن گفته بودند به‌دلیل وجود کار اجباری در ژین‌ژیانگ، دشواری بررسی دقیق اوضاع، و نیز فشار کنشگران سیاسی دیگر کتان تولیدِ این ایالت را نخواهند خرید.


سخنگوی فرمانداری ایالت ژین‌جیانگ گفت:‌ «شرکت‌ها نباید عملکرد اقتصادی خود را سیاسی کنند. مگر می‌شود شرکت اچ‌.اند.‌ام در بازار چین فروش داشته باشد؟ دیگر خیر.»


موج تحریم این تولیدات از سوی مصرف‌کنندگان چینی همزمان با تحریم مجموعه‌ای از شرکت‌ها و کشورهای غربی علیه غول آسیایی اقتصاد صورت می‌گیرد. ایالات متحده، اتحادیهٔ اروپا، بریتانیا و کانادا هفتهٔ گذشته یکصدا تحریم‌هایی را علیه آنچه نقض حقوق بشر در ژین‌ژیانگ خواندند بر چین اعمال کردند.


چین پیوسته اتهام‌های فوق را رد کرده و مدعی شده است که اردوگاه‌های موجود در این منطقه به‌صرف مقابله با افراطگرایی دینی و آموزش فنی‌وحرفه‌ای تأسیس شده، و تأکید کرده است که غرب برای ایجاد بی‌ثباتی در این کشور وارد بازی‌های سیاسی در این زمینه شده است.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

برچسب ها: چین
ارسال نظر