صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
رئیس کمیسیون حقوق بشر عربی در پاریس:

درمان کرونا به نوعی باج‌گیری از جهان تبدیل شده است/ خطر راه‌اندازی فناوری ۵G در افزایش شیوع کووید-۱۹

رئیس کمیسیون حقوق بشر عربی در پاریس با هشدار درباره لزوم بررسی خطرات راه‌اندازی فناوری ۵G در افزایش شیوع کووید-۱۹ نوشت: درمان کرونا به نوعی باج‌گیری از جهان تبدیل شده است.
کد خبر : 571555

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، ویولنت داگر در گزارشی نوشت: ویروس کرونا در پایان سال ۲۰۱۹ ظاهر و باعث وحشت و هرج‌ومرج فراوان در جهان شد، گرچه بسیاری از شخصیت‌ها و محققان سال‌ها پیش پیدایش آن را پیش‌بینی کرده و هشدار داده بودند؛ از آن جمله کتابی در فرانسه با عنوان «گزارش جدید سیا، جهان فردا چگونه خواهد بود»، نوشته الکساندر آدلر است که در صفحه ۲۵۰ آن به موضوع پیدایش احتمالی بیماری جدید تا سال ۲۰۲۵ می‌پردازد که بسیار کشنده، مسری و فلج‌کننده سیستم تنفسی در صورت عدم درمان مناسب است.


طبق این گزارش، انتظار می‌رفت مطرح‌شدن موضوع باعث ایجاد تنش، درگیری‌های داخلی و مرزی به دلیل تلاش دولت‌ها برای کنترل تحرکات فردی شود که به دنبال افزایش بیماری یا نابودی منابع طبیعی هستند. درواقع این کتاب به انواع خاصی از ویروس‌های شناخته‌شده می‌پردازد که جهش می‌یابند و منشأ شیوع آن منطقه‌ای پرجمعیت در چین یا جنوب شرقی آسیا خواهد بود که در آن نزدیکی بدون ضابطه میان انسان و حیوانات وجود دارد. این کتاب می‌افزاید، کشور مبدأ آنچه را برای شناسایی امکان پذیر است انجام می‌شود، ولی مشخص شدن نتیجه در آزمایشگاه‌ها هفته‌ها طول می‌کشد و بیماری شایع می‌شود. این کتاب پیش‌بینی می‌کند در بدترین حالت ممکن است میان ۱۰ تا صدها میلیون اروپایی به ویروس جدید مبتلا شوند و ده‌ها میلیون نفر بمیرند. همچنین در نقاط مختلف جهان زیرساخت‌های ناکافی و کمبودهای اقتصادی عواقب جبران‌ناپذیری را بر یک‌سوم جمعیت جهان برجای می‌گذارد و باعث مرگ صدها میلیون نفر خواهد شد.



رئیس کمیسیون حقوق بشر عربی در پاریس این سؤال را مطرح کرد: آیا دست‌کم در میان کسانی که سیاست جهان را اداره و دنبال می‌کنند، کسی پیدا نشد نوشته‌های این کتاب درباره سیا را بخواند؟ آیا آن‌ها در این زمینه کاری انجام نمی‌دهند، هدایت و تصمیم‌گیری ندارند و بر روی جنایت علیه بشریت چشمان خود را بسته‌اند؟ چرا کشورهای اروپایی و آمریکا در درس گرفتن از تجربه چین در مقابله با شیوع کرونا و بحران در بیمارستان‌ها ضعیف عمل کردند و تجهیزات لازم را برای مقابله با ویروس روزهای سخت دراختیار نداشتند؟ آیا آن‌ها فیلم‌های هالیوودی را با شبیه‌سازی این سناریوهای وحشتناک تماشا نمی‌کردند؟ چشم‌پوشی از این سناریوها گویی است که کارگردانان هالیوود با هدف برنامه‌ریزی پیشگیرانه و مهندسی ذهن انسان‌ها به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا فراخوانده می‌شدند.


داگر ادامه داد: می‌خواهم از جریان آزمایش‌ها در چین بگویم. آزمایشگاهی که در ووهان به آن می‌پردازم، دست‌کم با حمایت فرانسه، آمریکا و کانادا کار می‌کند، بنابراین باید این کشورها نیز پاسخگو باشند که در آنجا چه کار می‌کردند تا درمان کرونا به نوعی باج‌گیری از جهان تبدیل شده است. درباره چین و استفاده از ویروس به‌عنوان سلاح اقتصادی در جنگ جهانی سوم و نیز مخفی کردن اطلاعات مهم و نبود شفافیت برای گسترش فناوری ۵G نیز مطالب زیادی گفته شده است. فقط می‌خواهم ابهامات لازم را مطرح و اطلاعات خود و دستورالعمل‌های لازم را برای تنویر افکار عمومی ارائه کنم.  




بیشتر بخوانید:


واکسن فایزر قابل اطمینان نیست/ جهش‌های متوالی کووید-۱۹، چالش بزرگ جهان در برابر شیوع کرونا




وی نوشت: به‌دلیل دخالت انسان در طبیعت، ویروس‌ها با تغییر در اسیدهای نوکلئیک بیش از ۶۰ درصد از حیوانات، به انسان منتقل می‌شوند، جهش می‌یابند و با تغییر ترکیب ژنتیکی و پروتئین‌های سازنده سازگار می‌شوند. گفته می‌شود این ویروس، جهش‌یافته سارس شایع‌شده در سال ۲۰۰۳، مرس همان سال و ایدز است که با اقدام جاهلانه یا غیرعمد کارمند آزمایشگاهی در ووهان به‌وجود آمده است. با وجود این، همان‌طور که پیش‌تر اعلام شد، منشأ ویروس بازار حیوانات نیست، زیرا آزمایشات اولیه این فرضیه را اثبات نکرده است. امروز ما با دروغ‌های بزرگی درباره آمار کرونا زندگی می‌کنیم. متخصصان چندین کشور اعلام کردند تعداد اعلام‌شده مرگ‌ومیر به دلایل مختلفی بستگی دارد که علت آن لزوماً خود کرونا نیست. میزان مرگ‌ومیر ناشی از این ویروس و سایر بیماری‌ها بیش از یک درصد نیست. پروفسور رائول، متخصص بیماری‌های عفونی در مارسی چند ماه پیش اعلام کرد کاهش قابل توجهی در آزمایش مثبت مشاهده کرده و انتظار دارد ویروس در بهار از بین برود. این روند کاهشی در کشورهایی که بالاترین میزان ابتلا را ثبت کرده‌اند تأیید شد.


این محقق اروپایی می نویسد: هنوز یک سؤال مبهم باقی مانده است، چگونه ممکن است ۹۴۰ نظامی از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ نظامی مستقر در ناو هواپیمابر شارل دوگل به ویروس مبتلا شوند، درحالی که مدت‌های طولانی در اعماق دریا سیر می‌کردند و هیچ تماسی با خارج نداشتند؟ کارشناسان این‌گونه استدلال می‌کنند ویروس کرونا مدت‌ها قبل از اعلام رسمی آن به‌طور گسترده گسترش یافته بود. در میان کشورهای جهان، سوئد به اعمال محدودیت‌های اعمال‌شده در دیگر کشورها تن نداد، زیرا شواهد علمی درباره تأثیر آن بر جلوگیری از شیوع ویروس نیافت. در عوض، آن‌ها با اعمال محدودیت تردد و محافظت از افراد بالای ۷۰ سال همراهی کردند، زیرا ثابت شد کرونا می‌تواند کسانی را که از ضعف قابل توجه ایمنی رنج می‌برند، مانند افراد مسن، چاق، دارای ناراحتی قلبی، فشار خون، دیابت، بیماران سرطانی و کسانی که داروهای خاص مصرف می‌کنند، تحت تأثیر قرار دهد. آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی محدودیت ماندن در خانه را سختگیرانه اعمال نکرد، ولی معاینات پزشکی و آزمایشگاهی را به صورت کامل انجام داد، زیرا تعداد زیادی مرگ‌ومیر ثبت نکرد و میزان مبتلایانش ۶ برابر کمتر از فرانسه باقی ماند. هندریک استرک، ویروس‌شناس آلمانی چندی پیش گفت که ویروس در سطوح منازل نمی‌نشیند، باعث ابتلای افراد نمی‌شود و لمس کردن عامل انتقال ویروس نیست. وی تأکید کرد این ویروس فقط با سرفه و عطسه یا نزدیک شدن به فرد مبتلا و از طریق هوا منتقل می‌شود.



فیلیپ دوست‌بلازی، وزیر بهداشت سابق فرانسه و محقق بیماری‌های عفونی گفته کووید-۱۹ سلاحی بیولوژیکی است که برای از بین بردن اندام‌های خاص بدن و افراد با گروه‌های خونی خاص طراحی شده است، به‌طوری‌که افراد دارای گروه خونی A نسبت به افراد گروه خونی B بیشتر احتمال دارد مبتلا شوند.



داگر در گزارش خود آورده است: نباید خطر راه‌اندازی فناوری ارتباطات نسل پنجم (۵G) را درنظر نگرفت و باید تحقیقات بیشتری روی اثر آن بر شیوع کرونا انجام داد. بیش از ۱۸۰ دانشمند خواستار آشکار شدن خطرات امواج ۵G شده‌اند، زیرا باعث اختلال در ژن‌ها، اسپرم و تخمک‌ها می‌شوند و باعث تأثیرگذاری بر سلامت کودکان تازه‌متولد شده می‌شود. همچنین به‌دلیل تأثیر آن‌ها بر روی گلبول‌های خون و میکروبیوتیک‌های روده که مسئول بسیاری از بیماری‌ها هستند، باعث افسردگی و تشنج می‌شوند.


وی نوشت: در مدت شیوع کرونا تولید دارو و واکسن به‌ نوعی چالش برای بشر تبدیل شده است. در حال حاضر هفت نوع واکسن در دست تحقیق و مطالعه است که به‌وسیله بیل گیتس تأمین مالی شده‌اند. گیتس تلاش می‌کند با این اقدام نه‌تنها سیاست سازمان جهانی بهداشت، بلکه یونیسف، اَجوم (GAVI)، انجمن بهداشت (PATH) و ... را کنترل کند. وی میان سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ با واکسن‌هایی که تحت عنوان واکسیناسیون کودکان به هند فروخت، باعث شیوع فلج شل حاد در نیم میلیون کودک شد. وقتی از او و تیمش خواسته شد هند را ترک کنند، سرعت فلج به سرعت کاهش یافت. سازمان بهداشت جهانی در حالی مسئول تأیید واکسن‌ها شده است که سال ۲۰۱۴ گزارش‌هایی علیه این سازمان از تانزانیا، کنیا، نیکاراگوئه، مکزیک و فیلیپین درباره واکسیناسیون زنان منتشر و مجبور شد اعتراف کند در حال تولید واکسن‌های ناباروری بود. یکی از عوامل سابق سیا اعتراف کرده بود به همراه گروهش با عملیات پنهانی و برپایی کودتا برای مقابله با جنبش‌های مردمی، در آفریقا ازجمله موزامبیک و آنگولا ایدز را گسترش داده است. وی گفت، آن‌ها تظاهر می‌کردند برای جلوگیری از بیماری‌ها واکسیناسیون انجام می‌دهند، اما درواقع باعث می‌شوند ایدز در میان سیاه‌پوستان شایع شود.


انتهای پیام/۴۰۳۳/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر