نحوه گرفتن وام شهریه برای دانشجویان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ثبتنام وامهای دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی بعد از پایان انتخاب واحد ترم بهمن آغاز شده است.
دانشجویان برای دریافت وام شهریه میتوانند با مراجعه به پورتال صندوق رفاه دانشجویان تا پایان اردیبهشتماه برای ثبتنام اقدام کنند. یکی از وامهایی که صندوق رفاه دانشجویان پرداخت میکند، وام شهریه است که این وام به دانشجویان نوبت دوم، دانشجویان پردیسهای دانشگاهی، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و... پرداخت میشود.
مبلغ وام شهریه در نیمسال دوم تحصیلی، در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در هر نیمسال تحصیلی، کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته و دکتری حرفهای ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در هر نیمسال تحصیلی، دکتری پیوسته ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در هر نیمسال تحصیلی، دکتری تخصصی ناپیوسته ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در هر ترم تحصیلی است.
دانشجویان برای دریافت وام شهریه نیاز به سند محضری دارند که آن را باید به معاونت دانشجویی دانشگاه ارائه دهند. پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریهپرداز شاغل، دوره مجازی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی انتقالی از خارج به داخل کشور در صورت وجود اعتبار امکانپذیر است.
دانشجویانی که مطابق ضوابط و مقررات کشوری از پرداخت تمام یا بخشی از هزینههای تحصیل معاف هستند، مشمول دریافت وام شهریه نمیشوند. پرداخت وام به دانشجویان دورههای پردیس در صورت وجود اعتبار مازاد و موافقت صندوق رفاه امکانپذیر است. دانشجویانی که مطابق قوانین و مقررات کشوری از پرداخت تمام یا بخشی از هزینههای تحصیل معاف هستند، مشمول دریافتکنندگان وام شهریه نمیشوند.
وام شهریه به شماره حساب دانشگاه بابت تأمین بخشی از بدهی شهریه دانشجوی متقاضی واریز و بهعنوان بدهی وی در پرونده دانشجو ثبت میشود.
شرایط اختصاص وام شهریه
مدت استفاده از وام شهریه در مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر ۴ نیمسال تحصیلی، کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته غیر بورسیه حداکثر ۸ نیمسال تحصیلی، کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای حرفهای حداکثر ۱۲ نیمسال تحصیلی و دکتری پیوسته حداکثر ۱۶ نیمسال تحصیلی است.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/