صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۸ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
طاهری‌لاری در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

افزایش سرعت چرخه تولید محصولات دانش‌بنیان از ایده تا نمونه اولیه/ موانع چرخه تولید چگونه باید رفع شود؟

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی تبیین کرد: این دانشگاه با تسریع در حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان و اقتصادی دانشجویان و معرفی به صندوق پژوهش برای اخذ تسهیلات موجب افزایش سرعت چرخه تولید محصولات دانش‌بنیان شده است.
کد خبر : 571334

مسعود طاهری لاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اشاره به نامگذاری سال 1400 با عنوان «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» و نقش و جایگاه دانشگاه در تحقق این هدف اظهار کرد: با توجه به اهمیت ترویج و توسعه فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان، انجام پژوهش‌های نیازمحور و تولید ثروت توسط استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با ارائه بسته‌های تشویقی مادی و معنوی ضروری است.


وی اضافه کرد: براساس آیین‌نامه‌های مرتبط، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از تولیدات دانشگاهی حمایت کنند؛ اما به منظور پشتیبانی و تسریع امور مرتبط با تولید، باید تلاش بیشتری صورت گیرد تا موانع موجود با کسب مجوزهای لازم برطرف شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی در پاسخ به این سؤال که دانشگاه چگونه می‌تواند پشتیبان بخش تولید کشور و رفع موانع در این مسیر باشد؟ بیان کرد: با اجرای طرح فرصت‌های مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد در صنایع و کارخانجات داخل کشور (اقدام مشابه توسط وزارت علوم با نگارش بخشنامه و راه‌اندازی سامانه اجرایی شده است) دانشگاه می‌تواند با شناخت مشکلات تولید و تعریف مسائل پژوهشی در زمان مشخص با رفع موانع چرخه تولید پشتیبان این بخش باشد.


ارائه مشوق‌های بیشتر به فعالان حوزه اقتصاد دانش‌بنیان


طاهری لاری با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی برای تحقق شعار سال 1400 متذکر شد:‌ با توجه به گستردگی این دانشگاه (وجود 25 واحد، مرکز و آموزشکده سما)، تنوع آب و هوایی، تنوع جغرافیایی (امکان صادرات به کشورهای همسایه افغانستان و ترکمنستان)، مزیت‌های بومی و موقعیت ویژه مذهبی شهر مشهد، تجهیزات High Tech، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته واحدهای دانشگاهی استان خراسان‌رضوی، مراکز رشد واحدهای فناور و سراهای نوآوری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی  قادر خواهیم بود شعار سال را محقق کنیم.


وی در پاسخ به سؤال دیگر مبنی بر اینکه در تحقق شعار جهش تولید چقدر موفق بوده‌اید؟ یادآور شد: سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌رضوی با تسریع در حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان و اقتصادی دانشگاهیان این استان و معرفی به صندوق پژوهش برای اخذ تسهیلات موجب افزایش سرعت چرخه تولید محصولات دانش‌بنیان از ایده تا تولید نمونه اولیه شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی تبیین کرد: تسهیل امور مرتبط با حمایت‌های نهاد علمی ریاست‌ جمهوری، استقلال بیشتر استان‌ها در امور سرمایه‌گذاری و اقتصاد دانش‌بنیان، ارائه مشوق‌های بیشتر به فعالان حوزه اقتصاد دانش‌بنیان و استفاده بیشتر خانواده بزرگ دانشگاه از محصولات واحدهای دانشگاهی در مسیر تولید و رونق آن پیشنهاد می‌شود.


انتهای پیام/4078/4062/

انتهای پیام/

ارسال نظر