صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۸ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰
علوی‌راد در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

مقایسه شاخص‌های بین‌المللی محیط کسب و کار در ایران و سایر کشورهای دنیا

عضو انجمن اقتصاددانان ایران با مقایسه شاخص‌های بین‌المللی محیط کسب و کار در ایران و سایر کشورهای دنیا، نرخ تورم را مهم‌ترین عامل بی‌ثباتی در این زمینه عنوان کرد.
کد خبر : 571161

عباس علوی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یزد با مقایسه شاخص‌های مرتبط با شعار سال 1400 (تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها) در ایران و سایر کشورهای دنیا اظهار کرد: در این راستا آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد (2019) از وضعیت رقابت‌پذیری اقتصادهای دنیا مدنظر قرار گرفته و طبق این گزارش رتبه ایران در رکن ثبات محیط اقتصاد کلان در میان 141 کشور تحت بررسی 134 بوده و در این رکن نرخ تورم مهم‌ترین عامل بی‌ثباتی است.


وی اضافه کرد: رتبه ایران در رکن نهادها در میان 141 کشور تحت بررسی 120 بوده و در مولفه حصول اطمینان از ثبات سیاست دولت در مورد کسب و کارها در آینده رتبه ایران در میان 141 کشور تحت بررسی 134 است.


عضو انجمن اقتصاددانان ایران یادآور شد: از سوی دیگر رتبه ایران در رکن سیستم مالی در میان 141 کشور تحت بررسی 123 بوده و در مولفه تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط (SMEs)، رتبه ایران در میان 141 کشور تحت بررسی 126 است.


علوی‌راد متذکر شد: همچنین رتبه ایران در رکن پویایی محیط کسب و کار در میان 141 کشور تحت بررسی 132 بوده و در مولفه زمان لازم برای آغاز یک کسب و کار جدید، رتبه ایران در میان 141 کشور تحت بررسی 136 است.


وی تبیین کرد: در ایران 72.5 روز برای راه‌اندازی یک کسب و کار جدید زمان لازم است و این زمان در 85 کشور دنیا کمتر از 15 و در 100 کشور دنیا کمتر از 20 روز است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد بیان کرد: تدوین شاخص‌ها در نظام رتبه‌بندی رقابت‌پذیری اقتصادهای دنیا مبتنی بر داده‌های کیفی یا پیمایشی و آمارهای رسمی منتشر شده توسط خود کشورهاست.


علوی‌راد در ادامه توضیح داد: شناسایی مصادیق پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌های واقعی از تولید دارای فرآیند پیچیده و دشواری نیست و به نظر می‌رسد برای عملیاتی کردن پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌های واقعی فقط یک اراده حقیقی و مستحکم در نظام تصمیم‌سازی کشور مورد نیاز است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر