صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۱ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹

داوطلبان در مهلت باقیمانده برای کنکور چگونه درس بخوانند؟

داوطلبان کنکور تا برگزاری آزمون 3 ماه و اندی فرصت دارند در این مهلت باقی‌مانده باید به نکات مهم برنامه‌ریزی توجه کنند.
کد خبر : 570525

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و کنکور گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آزمون سراسری با حضور یک میلیون و 366 هزار و 369 نفر در روزها 9 تا 12 تیرماه برگزار می‌شود. کمتر 4 ماه به برگزاری این آزمون باقی مانده و بسیاری از داوطلبان این آزمون می‌پرسند که چگونه برای مطالعه برنامه‌ریزی کنند تا نتیجه بهتری بگیرند.


برنامه‌ریزی قابل اجرا


در قدم اول برنامه‌ریزی منسجم و قابل اجرا باید در دستور کار داوطلبان قرار گیرد. برنامه‌ریزی که پیوسته و بر اساس واقعیات روحی داوطلبان باشد. برنامه‌ای که در آن شرایط فردی داوطلبان در نظر گرفته نشود قابلیت اجرا ندارد و نمی‌تواند نتیجه مورد انتظار را فراهم کند.


به داوطلبان توصیه می‌شود میزان مطالعه و ساعات آن را به‌گونه‌ای تعیین کنند که بتوانند به آن عمل کنند.


همان‌طور که تأکید شد استمرار در مطالعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به داوطلبان پیشنهاد می‌شود که اگر پس از چند روز از مطالعه مستمر خسته شده‌اند استراحتی یکی دو روزه به خود بدهند. البته داوطلبان باید در طول روز که مشغول مطالعه هستند نیز زمانی را به استراحت اختصاص دهند چراکه مطالعه بدون استراحت باعث خستگی داوطلبان می‌شود.


برنامه‌ریزی برای مطالعه نمونه سؤالات


بسیاری از کارشناسان آموزشی و برنامه‌ریزی درسی به داوطلبان توصیه می‌کنند که در مدت باقیمانده تا کنکور حتماً در برنامه‌ریزی خود جایی را به مطالعه نمونه سؤالات کنکور اختصاص دهند. مطالعه نمونه سؤالات باعث مرور نکات درسی و تمرین مهارت تست‌زنی می‌شود. توصیه کلی در این زمینه این است که داوطلبان پس از ایام عید نوروز به تست‌زنی و مرور بپردازند. البته اجباری در این زمینه وجود ندارد چراکه ممکن است برخی از داوطلبان به مطالعه و خلاصه‌برداری مشغول شوند و اتفاقاً نتیجه بهتری بگیرند اما به‌طورکلی مرور در ماه‌های پایان می‌تواند نتیجه‌بخش باشد.


مطالعه دروس با ضرایب بالاتر


در حالت کلی بسیاری از کارشناسان به داوطلبان توصیه می‌کنند دروس با ضرایب بالاتر را شناسایی کنند و اگر همه منابع را به پایان نرسانده‌اند مطالعه این دروس را تکمیل کنند و در ادامه مرور همین دروس را دستور کار قرار دهند. شناسایی دروس عمومی با ضرایب بالاتر نیز می‌تواند برای داوطلبان کمک‌کننده باشد چراکه این‌گونه می‌توانند نمره بهتری از دروس عمومی در کنکور کسب کنند.


بررسی‌های آماری داوطلبان کنکور در سال‌های قبل نشان می‌دهد که داوطلبان در دروس متعددی نمره صفر کسب می‌کنند در حالی که اگر داوطلبان بر مطالب با ضرایب بالاتر تأکید داشته باشند می‌توانند از بسیاری از داوطلبان رتبه بهتری را کسب کنند.


کنترل استرس


کنترل استرس یکی از دغدغه‌های مهم داوطلبان است. در این زمینه لازم است داوطلبان برای کنترل استرس‌های احتمالی و هجوم افکار ناخوشایند زمانی از طول روز برای آرام کردن ذهن در نظر بگیرند. تمرین این امر سبب می‌شود که استرس‌های احتمالی به‌صورت واقعی کنترل شود و ذهن داوطلبان برای مطالعه آرام شود. بسیاری از روانشناسان برای رسیدن به هدف آرام کردن ذهن پیشنهاد می‌دهند که افکار منفی نوشته شود، انجام ورزش‌های یوگا و دوش گرفتن در دستور کار افراد قرار گیرد. انجام مدیتیشن از طریق انجام مناجات روزانه و خواندن ادعیه می‌تواند برای داوطلبان کمک‌کننده و راهگشا باشد.


انتهای پیام/4040/

انتهای پیام/

ارسال نظر