چگونه از آلودگی تخم مرغ جلوگیری کنیم؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، وزارت بهداشت اعلام کرد: برای خرید و نگهداری تخم مرغ باید نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهید.
- پوسته تخم مرغ غیر بسته بندی در معرض آلودگی های محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف است، بنابراین در شرایط همه گیری کروناویروس از خرید و مصرف تخم مرغ غیربسته بندی خودداری کنید.
- تخم مرغ را در بسته بندیهای بهداشتی خریداری و بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.
- تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید.
- بلافاصله پس از خرید تخم مرغ، آن را در یخچال بگذارید.
- تخم مرغ را از فروشگاههایی که مبادرت به نگهداری تخم مرغ در یخچال میکنند، خریداری کنید.
- تخم مرغهای غیر بسته بندی را به دلیل اینکه دارای امکان شکستگی، ترک و آلودگی هستند، خریداری نکنید.
- اگر در طی حمل به منزل تخم مرغی ترک برداشت و یا شکست محتویات آن را در یک ظرف تمیز و درپوش دار ریخته، در یخچال نگهداری و طی حداکثر دو روز آن را مصرف کنید.
- هرگز تخم مرغ را برای نگهداری نشویید زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز میشود و آلودگی به داخل آن راه مییابد، ولی بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.
- بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۵ درصد است.
- گرمای بیش از حد باعث تسریع در کاهش کیفیت تخم مرغ و افزایش سرعت فاسد شدگی آن میشود که این امر خود را با مخلوط شدن زرده و سفیده نشان میدهد.
- تخم مرغ دارای روزنههای بسیاری در سطح پوسته خود است و از این طریق قادر است بوی سایر مواد غذایی را به خود جذب کند، برای جلوگیری از این امر تخم مرغها را در بسته بندی خود در یخچال نگهداری کنید.
- تخم مرغ تازه را میتوان حدود ۴ هفته در یخچال نگهداری کرد. تخم مرغ نیز مانند همه مواد غذایی باید تاریخ مصرف مناسبی داشته باشد.
منبع: جامجم
انتهای پیام/
انتهای پیام/