صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
ملکی‌فر مطرح کرد؛

اعطای وام بلاعوض 500 میلیونی به استارت‌آپ‌ها

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: هدف از برگزاری رویدادهای دوشنبه‌های استارت‌آپی معرفی بازار و جذابیت‌های آن به جامعه است.
کد خبر : 569666

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، سیاوش ملکی‌فر در بیستمین رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه فناوری نانو که پیش از ظهر امروز برگزار شد، گفت: حوزه فناوری کشور به واسطه سیاست‌های به‌کار برده شده در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور رشد کرده است. صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از فعالیت‌های استارت‌آپ‌ها برنامه‌های ویژه‌ای برای شتاب‌دهنده‌ها برنامه‌ریزی کرده است که از این میان می‌توان به ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه 3 میلیارد تومانی برای رهن فضای فیزیکی و سرمایه در گردش قرض‌الحسنه به شتاب‌دهنده‌ها اشاره کرد.


وی افزود:  شتاب‌دهنده‌ها می‌توانند  400 تا 500 میلیون تومان در سال خدمات بلاعوض از صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه‌های مختلف حمایتی مانند مالکیت فکری، اخذ استاندارد، نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و آموزش دریافت کنند. ایجاد پل ارتباطی میان استارت‌آپ‌ها و سرمایه گذاران توسط شتاب‌دهنده‌ها یک حلقه مفقوده است.


معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی به همین دلیل پلتفرم دوشنبه‌های استارت‌آپی را طراحی کرده که بیستمین دوره آن در حوزه نانو در حال برگزاری است.  در رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی تمام سرمایه‌گذاران، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه بورسی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر دعوت می‌شوند  تا با طرح‌های استارت‌آپی آشنا شوند.


ملکی‌فر بیان کرد:  تاکنون ۱۲۵ استارت‌آپ طرح خود را در دوشنبه‌های استارت‌آپی ارائه کرده‌اند. به طور کلی بیش از  ۳۵۰ میلیارد تومان در خواست جذب سرمایه داشته‌اند.  این رویدادها در مجموع ۳۴ میلیارد تومان جذب سرمایه  داشته‌اند. جذب سرمایه استارت‌آپ‌ها همیشه از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی اتفاق نمی‌افتد. این امر از راه سرمایه‌گذاری خصوصی و شخصی روی استارت‌آپ‌ها نیز انجام می‌شود. هدف  صندوق از برگزاری این رویدادها شناساندن بازار استارت‌آپ‌هاست.


انتهای پیام/4144/4021/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر