منعی برای سفر نوروزی وجود ندارد/ در شهرهای قرمز و نارنجی پروتکلها مضاعف خواهند شد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر امروز در پایان صد و سی و هفتمین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران گفت: امروز جلسه شورای اجتماعی را داشتیم که آخرین جلسه سال ۱۳۹۹ بود. ما تلاش کردیم بهصورت دو هفته یکبار علی رغم وجود کرونا و آثار آن در حوزه های مختلف و من جمله در تشکیل جلسات، این جلسات در موعد خودش برگزار شود. تصمیمات خوبی هم امسال گرفته شد و اقدامات موثری هم به وقوع پیوست.
وزیر کشور با اشاره به اینکه گزارشات نشان می دهد دستگاههای مختلف مسئول حول محور وظایف و ماموریت های پیش بینی شده تلاش کردند خوب عمل کنند، اظهار کرد: امروز در جلسه موضوعاتی که مطرح شد ادامه جلسه قبل بود که مربوط به بررسی آثار آسیبهای اجتماعی کرونا بود.
رحمانی فضلی بیان کرد: کارگروههای مربوطه تشکیل جلسه دادند و موضوع را دقیق بررسی کردند و امروز در جلسه دستگاههای مختلف گزارش دادند جمعبندی این موضوع این شد که همه دستگاهها مرتبط با موضوعات اجتماعی از منظر آسیب شناسی چه در زمان حال و چه در زمان پس از کرونا یقیناً در حوزههای اجتماعی مواجه با آسیبهای خواهند شد که این آسیبها بهصورت دقیق احصا شد.
وزیر کشور تاکید کرد: مقرر شد همه دستگاهها طرحها و برنامهها و اقداماتی که در زمینه جلوگیری، کاهش و مدیریت آسیبها دارند را به شورا بیاورند و دستگاههای مسئول، همکار و معین بهصورت زمانبندی مشخص شده باشد که بتوانیم گزارشات را دریافت و در این حوزه توفیق داشته باشیم.
رحمانی فضلی تصریح کرد: دستور بعدی جلسه بحث برنامه جامع کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی بود قبلا یک برنامه جامعی را در سال ۱۳۹۵ که قرار شد شورای اجتماعی با نگاه جدید مبتنی بر دستور مقام معظم رهبری و تاکید رئیسجمهور با این ساختار جدید شروع شود.
وزیر کشور گفت: در مراحل اول یک طرح ملی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی آوردیم و در آنجا موضوعات و آسیبهای مختلف مشخص شد و همه دستگاههای مسئول، همکار و معین تعیین شد، تا امسال طبق آن برنامه ملی کار را انجام میدادیم، اما با توجه به تجربیاتی که اندوخته شد و تکلیف قانونی که برنامه ششم به شورای اجتماعی داشت، ظرف دو سال دستگاهها مامور شدند که با تشکیل کارگروههایی که سیصد نفر در آن فعال و دانشگاههای مختلف کشور در آن درگیر هستند و نهاد های مطالعاتی و پژوهشی از حوزه علمیه قم تا سایر دستگاهها همه در این موضوع همکاری کردند، امروز طرح جامع کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در جلسه مطرح شد کلیات آن به تصویب رسید.
وی خاطرنشان کرد: با این کار هدفگذاریها، سیاستگذاریها، برنامهها و اولویتها مشخص شد. اولویت برنامه از این جهت مهم است که آسیبها همه در یک رتبه مشخصی قرار ندارند، برخی از آسیبها پیش برنده هستند و برخی محرک آسیبهای بعدی هستند لذا باید اولویتهای صورت گیرد که متناسب با منابع و زمان باشد.
وی در مورد تصمیمات امروز شورای اجتماعی برای موضوع کرونا گفت: مسافرت، زیارت و دیدوبازدیدها یک امر اجتماعی تلقی میشود. دیروز در جلسه ستاد مطرح شد بجز شهرهای قرمز و نارنجی با رعایت پروتکلهای مضاعف که ابلاغ خواهد شد منعی برای سفر نوروزی وجود ندارد. برای حدود ۱۶ دستگاه متفاوت، وظایف نوشته شده و میبایست نظارت دقیق صورت گیرد تا دستگاهها وظایف را بهصورت کامل انجام دهند.
رحمانی فضلی بیان کرد: ان شاالله با یک نوروز با نشاط و خوب برای مردم روبرو باشیم. واقعاً مراقب باشیم بعد از نوروز مواجه با حوادثی از قبیل شیوع و اثرگذاری بالای کرونا نباشیم که نشاط تبدیل به غم شود. نگرانیهایی را وزارت بهداشت مرتبط دارد اعلام میکند. در فرمایشات دیروز مقام معظم رهبری هم بود که فرمودند به سیاستهای ستاد ملی توجه کنند. خودشان فرمودند من مسافرت نخواهم رفت و توصیه این است که در حداقل مسافرت شود و حداکثر رعایت شود.
وزیر کشور گفت: ما موظفیم در قرارگاه ستاد ملی مبارزه با کرونا، با همکاری وزارت بهداشت، وزارت گردشگری، بسیج و نیروی انتظامی و استانداران و فرمانداران بستر را مهیا کنیم اما همه اینها منوط به این است که مردم خوبمان خودشان مراعات کنند. ما واقعاً نگران مردم و سلامتی آنها هستیم و ان شاالله با همکاری مضاعف و رعایتهایی که خواهد شد با کمترین هزینه بیشترین بهرهوری را در این ایام داشته باشیم.
انتهای پیام/4158/
انتهای پیام/