صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۱ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
قائدی مطرح کرد؛

ایجاد شبکه‌های پژوهشی میان‌رشته‌ای در «طرح پایش» دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دبیرخانه علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، ایجاد شبکه‌های پژوهشی میان‌رشته‌ای با حضور پژوهشگران علوم مختلف و تعامل و ارتباط سیستماتیک میان آن‌ها در قالب برنامه‌ها و پروژه‌های علمی مشترک را مهم‌ترین راهبرد طرح پایش دانست.
کد خبر : 569304

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، نخستین جلسه مجازی هم‌اندیشی اعضای هیئت‌علمی و دبیرخانه علمی استان فارس با هدف بررسی چالش‌ها، مسائل و ساختار زمینه‌های پژوهشی پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در قالب طرح پایش برگزار شد.


محمدرضا قائدی رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنا و رئیس دبیرخانه علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، محمد‌مهدی جباری رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری استان، حامد آگاهی، علی شمس‌الدینی و بهاره کامیاب‌مقدس مجریان برنامه‌های علمی استان فارس، شهرام حسامی مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، مهدی آزادمنش کارشناس مسئول پایش استان و بیش از 120 نفر از اعضای هیئت‌علمی استان فارس در این جلسه حضور داشتند.


رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی فارس در این نشست گفت: در راستای راهبرد کلان دانشگاه آزاد اسلامی در تبدیل دانشگاه به سازمان حل مسئله و پاسخگویی به نیازهای واقعی جامعه، طرح پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی که با نام اختصاری «پایش آزاد» شناخته می‌شود، ارائه‌ شده است.


محمدرضا قائدی افزود: نظام پایش آزاد به‌دنبال هدفمندکردن پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای حل چالش‌های پیچیده و چندوجهی کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بر پایه‌یک برنامه و منظومه پژوهشی یکپارچه و با استفاده از موجودیت دانشگاه و ظرفیت اعضای هیئت‌ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.


این مسئول اضافه کرد: برنامه‌ای جامع و منسجم برای راهبری و هدایت ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه به سمت حل مسائل و چالش‌های کشور در دست تدوین است، این برنامه با ساخت درخت دانش در حوزه‌های مسائل پیچیده کشور سعی در دستیابی به هدف غایی از پیش تعیین‌شده خود دارد.


وی مطرح کرد: در این راستا، ایجاد شبکه‌های پژوهشی میان‌رشته‌ای با حضور پژوهشگران علوم مختلف و ایجاد تعامل و ارتباط سیستماتیک میان آن‌ها با تمام کنشگران، ذی‌نفعان و ذی‌ربطان مسائل ملی در قالب برنامه‌ها و پروژه‌های علمی مشترک، مهم‌ترین راهبرد طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی است، در این طرح، موضوعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی در یک چارچوب کلان و هدفمند و ذیل زمینه‌های پژوهشی تعریف می‌شوند.


به گزارش آنا در این وبینار علاوه بر معرفی نظام پایش آزاد و روش اجرایی این نظام پژوهشی در دبیرخانه علمی استان به بررسی بخشنامه‌های الزام‌آور و مشوق استادان و دانشجویان برای انتخاب موضوع از زمینه‌های پژوهشی نظام پایش پرداخته شد.


برنامه‌های علمی در کشور و سه برنامه علمی استان فارس در این جلسه با عنوان  فناوری سامانه‌های مخابراتی و الکترونیکی، مسکن، آینده و محیط شهری و بهره‌وری در صنایع شیمیایی و پلیمری معرفی شدند.


آشنایی با نحوه انتخاب برنامه‌های علمی و زمینه‌های پژوهشی در سایت پژوهش‌یار نیز جزء اهداف این جلسه بود.


در ادامه چارت سازمانی دبیرخانه علمی و شرح وظایف شوراهای دانشی برنامه علمی تشریح و از استادان علاقه‌مند و توانمند در استان برای عضویت در شوراهای دانشی دعوت شد.


در پایان اعضای دبیرخانه علمی استان و معاون پژوهش و فناوری و مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به پرسش شرکت‌کنندگان در جلسه پاسخ دادند و قرار شد در آینده جلسات تخصصی برای هر برنامه علمی به‌صورت جداگانه برگزار شده و از استادان مجرب در استان برای شرکت در این جلسات و همکاری با برنامه‌های علمی دعوت شود.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر