صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۷ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

خداحافظ کله‌پاچه

قیمت کله‌پاچه نسبت به سال گذشته بیشتر از دو برابر افزایش داشته است و این موضوع در کنار کاهش قدرت خرید مردم باعث شده برخی از قصابی‌ها در بعضی از محله‌ها از عرضه آن خودداری کنند.
کد خبر : 568589

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،«خرید محصولاتی مثل کله‌پاچه و جگر در مناطق پایین‌دستی تهران به «یک‌پنجم» رسیده است.


مشاهدات میدانی ما نشان می‌دهد کله‌پاچه عملا از قصابی‌های خیابان فروزش حذف شده است. قیمت کله‌پاچه نسبت به سال گذشته بیشتر از دو برابر افزایش داشته است و این موضوع در کنار کاهش قدرت خرید مردم باعث شده برخی از قصابی‌ها در بعضی از محله‌ها از عرضه آن خودداری کنند.


یکی از قصابی‌های محله امیریه به خبرنگار «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «نیاز اصلی مردم گوشت است نه کله‌پاچه. وقتی گوشت نمی‌توانند بخرند کله‌پاچه خودبه‌خود حذف می‌شود.»


به گفته این قصاب سود قصابی‌ها هم روی آلایش گوشت بوده که الان به شدت کم شده است: «منظور از آلایش گوشت کله و پاچه و جگر و امثالهم است. گوشت به‌ عنوان یکی از خوراک‌های اصلی مردم با قیمت خوب فروخته می‌شد و قصاب از طریق افزایش فروش کله‌پاچه و جگر سود خود را بالا می‌برد که با شرایط کنونی امکان‌پذیر نیست.»


به گفته این فروشنده کله‌پاچه از ۱۲۰ هزار تومان و جگر از کیلویی ۱۱۰ هزار تومان شروع می‌شود. این فروشنده معتقد است گرانی آلایش گوشت «سیاست تولیدکننده‌ها است که گرانی گوشت به چشم نیاید. قصاب هم مجبور است قیمت این اقلام را بالاتر ببرد تا بتواند گوشت را ارزان‌تر بفروشد و دخل را به تعادل برساند. دخل ما روی فروش گوشت می‌چرخد و سودآوری اصلی با آلایش گوشت است.»


منبع: روزنامه دنیای اقتصاد


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر