برگزاری نمایشگاه غذاهای سنتی در دانشگاه آزاد اسلامی سروستان
دکتر علی اصغر ایرجپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با توجه به اهمیت موضوع پژوهش در واحد سروستان، اظهار کرد: در این حوزه ۱۶ کارگروه تخصصی با توجه به پتانسیلهای فراوان در این واحد دانشگاهی ایجاد شد که این کارگروهها میتواند در زمینههای مختلف مانند: فنی و مهندسی، معماری و عمران، آزمایشگاه خاک و بتن، ایجاد نمایندگی نظام مهندسی، ایجاد طرح مطالعاتی بافت فرسوده شهری، زیباسازی و نماسازی سطح شهر و طرح جامع مبلمان شهری، ایجاد مرکز تحقیقات پسته و مرکز تحقیقات محیط زیست مربوط به دریاچه نمک و آلایندگی نفت به ادارات شهرستان مثل شهرداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، محیط زیست و شرکت بهره برداری نفت کمک کند.
وی گفت: مذاکرات مقدماتی با برخی از این ادارات صورت گرفته که امیدواریم بتوانیم با قبول پروژههای تحقیقاتی آنان در راستای کاهش اتکاء به درآمد شهریه برای این واحد دانشگاهی نقش موثری داشته باشیم.
معاون پژوهش و فناوری واحد دانشگاهی سروستان برنامههای انجام شده در هفته پژوهش یادآور شد و گفت: در طول هفته پژوهش پنج نشست علمی در موضوعات مختلف در این واحد دانشگاهی با حضور چشمگیر دانشجویان برگزار شد.
وی برگزاری سمینار دانشجویی گروه تغذیه واحد دانشگاهی سروستان را بسیار خوب و در سطح بالا عنوان کرد و افزود: در این سمینار نقش تغذیه در سلامت و بیماری با حضور یکی از استادان برجسته دانشگاهی این رشته مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
ایرجپور برگزاری نمایشگاه غذاهای سنتی ایرانی را از دیگر فعالیتهای دانشجویان رشته تغذیه و صنایع غذایی به همت دانشجویان این رشته و استادان آن برشمرد و گفت: این نمایشگاه مورد استقبال قابل توجه دانشجویان همه رشتههای این واحد دانشگاهی واقع شد.
برگزاری مسابقه دانشجویی سازههای نوین و سازههای سنتی ایرانی، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای علمی و فناوری دانشجویی و تجلیل از پژوهشگران برتر واحد دانشگاهی از استادان، کارکنان و دانشجویان از دیگر برنامههای هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان بود.
انتهای پیام/