صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۴ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۳
با حضور نماینده مردم بناب و رئیس مرکز پژوهشها برگزار شد:

نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌ آزاد بناب با مسوولان مرکز پژوهش های مجلس

جمعی از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بازدید کردند.
کد خبر : 5679

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام باقری بنابی با بیان اینکه این نخستین حضور اعضای دانشگاهی این شهرستان در مرکز پژوهش‌های مجلس است، گفت: مطالبه دانشگاهیان و اساتید دانشگاه‌ بناب، افزایش ارتباط کار‌شناسی و همکاری پژوهشی با این مرکز است.


نماینده مردم بناب در مجلس گفت: استادان دانشگاه باید در عین حالی که با نماینده مجلس در سطح شهرستان ارتباط دارند، ارتباط تنگاتنگی با مرکز پژوهشهای مجلس داشته باشند تا از این طریق بتوانند با استفاده از توان و ظرفیت خود، در تصمیم گیری‌های کلان کشور و قانون گذاری کارآمد ایفای نقش کنند.


وی افزود: امیدوارم تا این نشست زمینه همکاری بین استادان دانشگاه‌های شهرستان بناب و مرکز پژوهش‌های مجلس را به وجود آورد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب نیز پس از گزارش مختصری از شهرستان بناب و دانشگاه‌های آن، با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در مورد مسائل اقتصادی، مجلس را مهم‌ترین نهاد در حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: مجلس شورای اسلامی، سرلوحه و تعیین کننده خط مشی در نظام جمهوری اسلامی است و مجریان، مکلف به اجرای مصوبات آن هستند، لذا نقش تعیین کننده‌ای در تحقق اهداف نظام دارد.


دکتر احمد امیری ادامه داد: یکی از راهکارهایی که می‌تواند مسیر اقتصاد کشور را هموار کند، اخذ عادلانه مالیات است.








کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس: به دنبال آن هستیم تا از ظرفیت‌های علمی، فکری، حوزوی و دانشگاهی کشور در مرکز پژوهش‌های مجلس استفاده کنیم که باید برای این منظور ساز و کار و مدلی تهیه و ارائه شود.

وی پیشنهاد دین برای عدالت اقتصادی را زکات دانست و افزود: جا دارد که مرکز پژوهش‌های مجلس، راهکارهای عملیاتی برای اجرای همه جانبه قانون اخذ زکات را بررسی کرده و زمینه را برای اجرای کامل این حکم قرآنی فراهم سازد.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور جمعی از دانشگاهیان این شهر با تشریح ساختار و کارکرد مرکز پژوهش‌های مجلس، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس باید محل اتصال مراکز پژوهشی و کار‌شناسی باشد و به دنبال آن هستیم تا از ظرفیت‌های علمی، فکری، حوزوی و دانشگاهی کشور در مرکز پژوهش‌های مجلس استفاده کنیم که باید برای این منظور ساز و کار و مدلی تهیه و ارائه شود.


کاظم جلالی یادآور شد: مرکز پژوهش‌های مجلس نقطه اتصال مجامع علمی، دانشگاهی، بخش خصوصی و افراد و نهادهای دارای تجربه است که برای این منظور با تشکیل شوراهای راهبردی در دفا‌تر مختلف این مرکز با سه ضلع نمایندگان ادوار و فعلی مجلس، دانشگاهیان و صاحبنظران علمی و صاحبان تجربه، به دنبال بهره‌مندی از ظرفیت‌ آنان در امر قانون گذاری هستیم.


در این نشست استادان و اعضای هیئت علمی واحد، نظرات و پیشنهادهای خود برای همکاری با مرکز پژوهش‌های مجلس را ارائه کردند و مقرر شد تا کارگروهی برای بررسی ارائه الگویی در ادامه مستمر این همکاری تشکیل شود.


پس از این نشست، استادان هیئت علمی از کتابخانه مجلس شورای اسلامی نیز بازدید کردند.


انتهای پیام/

برچسب ها: پژوهشی
ارسال نظر