صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

ساخت واکسن کرونا موضوع قصه «کودکی ابوعلی سینا»/ این دانش‌آموزِ مجری و قصه‌گو درس‌هایش را چگونه می‌خواند؟

دانش‌آموز کلاس سوم ابتدایی دبستان سمای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با قصه‌ «کودکی ابوعلی سینا» و موضوع مهارت پزشکان ایرانی در ساخت و تولید واکسن کرونا با الگوگرفتن از ابوعلی سینا در مسابقه ملی سلامت‌آموز شرکت و رتبه سوم کشوری را کسب کرد.
کد خبر : 567845

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، قصه‌های تلخ و شیرین، داستان‌های مملو از مردان و زنان قهرمان، ماجراهای پندآموز و عبرت‌گونه و تجربه‌های ارزشمند زندگی که در دل قصه‌گویی بزرگ‌ترها به کودکان و نوجوانان آموزش داده می‌شد، خواب‌های آرام و مملو از رؤیاهای کودکانه و قهرمانانه را به ما هدیه می‌کرد، خواب‌هایی که تصویرهای ذهنی ما را از قهرمانان اخلاق‌مدار و شخصیت‌های حکیم ماندگار کرد.


دوران کودکی به‌عنوان مهم‌ترین دوران شکل‌گیری شخصیت فردی و اجتماعی هر انسان محسوب می‌شود که در این دوران قصه‌گویی یکی از اصولی‌ترین ابزار آموزشی و تربیتی در فرهنگ قدیمی محسوب می‌شد و این روزها چراغش کم‌سو شده است.


گرچه برخی قصه‌گویی را نوعی سرگرمی می‌دانند؛ اما می‌توان مهم‌ترین تأثیر آن را ایجاد تجارب مشترک میان شنوندگان و گویندگان دانست، در نقل قصه فقط اطلاعات و ماجراهای تلخ و شیرین نیستند که منتقل می‌شوند؛ بلکه تجربه زندگی، فرهنگ، ارزش و راه و روش صحیح زندگی کردن است که به شنونده منتقل می‌شود.


باران یوسفی دانش‌آموز کلاس سوم ابتدایی دبستان سمای اردبیل که رتبه سوم مسابقه ملی سلامت‌آموز در محور قصه‌گویی دانش‌آموزی را که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و بهار 99 برگزار شد را به دست آورد در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره چگونگی شرکت در این مسابقات اظهار کرد: برای نخستین‌بار در چنین مسابقاتی شرکت کردم و در نخستین تجربه توانستم رتبه سوم کشوری کسب کنم.


وی درباره علاقه خود به قصه‌گویی عنوان کرد: به مجری‌گری و گویندگی علاقه‌مندم و با برنامه کودک رادیو اردبیل به نام «اوشاقلار سلام» همکاری دارم. اکثراً درس‌هایم را به‌صورت قصه می‌خوانم و مانند معلم برای خودم تدریس می‌کنم. از کودکی به قصه‌گویی و مجری‌گری علاقه داشتم و پدر و مادرم بهترین مشوق‌هایم هستند. استاد مریم نشیبا(نشیبی)، قصه‌گوی مورد علاقه من بوده و علاوه بر وی از شیرین اسدی، مجری و قصه‌گوی برنامه «اوشاقلار سلام» رادیو اردبیل، الگو می‌گیرم. دوست دارم به هم سن و سال‌های خودم از داستان‌هایی که خوانده‌ام، قصه بگویم.


دانش‌آموز کلاس سوم ابتدایی دبستان سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل درباره قصه ارائه شده در مسابقه ملی سلامت‌آموز در محور قصه‌گویی دانش‌آموزی به آنا گفت: نام قصه‌ای که به این مسابقه ارائه کردم «کودکی ابوعلی سینا» و هدف قصه بیان تلاش و کوشش و دانش ابوعلی سینا در زمان کودکی او بود. لحن و موضوع قصه درباره مهارت پزشکان ایرانی در ساخت و تولید واکسن کرونا با الگوگرفتن از ابوعلی سینا که در زمان کودکی، مادرش ستاره را مداوا کرد.


یوسفی عنوان کرد: کتاب داستان کبوتری به‌نام مادر را خیلی دوست دارم و بارها آن را خوانده‌ام، به‌طوری که آن را از حفظ می‌دانم. از مدیر  مدرسه‌ام،  شیما سیدحاتمی بسیار متشکرم که مشوق دانش‌آموزان هستند و از رابط پژوهشی مدرسه، زهرا حسینی هم بی‌نهایت سپاسگزارم که حامی و مشوق من برای شرکت در مسابقه بوده و اعتماد به نفس مرا تقویت کردند. از تلاش معلم کلاسم، فاطمه سروش‌پور متشکرم. دوست دارم در شهرمان شرایطی فراهم شود تا به‌عنوان قصه‌گوی کودک برای بچه‌ها قصه‌گویی کنم.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر