فرمانده سپاه ناحیه میانه: رشد علمی ایران اسلامی، مرهون زحمات استادان دانشگاههاست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرهنگ پاسدار جعفر غیابی در نشست هماندیشی سالیانه شورای بسیج استادان شهرستان که با حضور جمعی از استادان دانشگاههای پیام نور، آزاد اسلامی، عینالقضات، دانشکده فنی و مهندسی و تنی چند از طلاب در سالن اجلاس شهید آیتالله حامدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد، اظهار کرد: بعد از خطبه حضرت امام خمینی (ره) در مورد کاپیتولاسیون، این استادان دانشگاه بودند که جرقه انقلاب اسلامی را زدند و آنان به عنوان ژنرالها و استراتژیستهای خط امام عمل کردند و موتور متحرک انقلاب را که همانا دانشجویان بودند را به حرکت وا داشتند.
غیابی عنوان کرد: استادان دانشگاه در به ثمر رسیدن و شروع انقلاب اسلامی تلاش زیادی کردند و در عرصه هشت سال دفاع مقدس فرماندهان و طرحان اصلی جنگ بودند و بعد از جنگ نیز مدیریت دوران سازندگی را بر عهده گرفتند.
فرمانده سپاه ناحیه میانه تأکید کرد: رشد علمی ایران اسلامی، مرهون زحمات استادان دانشگاههاست و ما وظیفه داریم تا از آرمانهای شما که نماد مدیران سازندگی و بزرگان علم هستید، دفاع کنیم.
وی افزود: اکنون رشد علمی کشورمان از جمله در انرژی صلح آمیز هستهای، تسلیحات بازدارنده نظامی، طب، نانو و... که یازده پله از میانگین جهانی بالاتر است، مدیون تلاشگران عرصه علم و دانش (استادان دانشگاه) است.
فرمانده سپاه ناحیه میانه در مورد موضوع وحدت حوزه و دانشگاه بیان کرد: دانشگاه از اقشار متخصص و حوزه نیز از قشر متعهد جامعه است و وقتی تخصص در کنار تعهد باشد، به موفقیت منجر خواهد شد.
غیابی با تأسی از بیانات مقام معظم رهبری درباره نفوذ جریانی در کشور اظهار کرد: فوذ جریانی در فوندانسیون انقلاب اسلامی است یعنی نفوذ در زمینههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی و صنعتی که در حال اتفاق افتادن بوده و آنچه برای ما مهم است نفوذ جریانی در فونداسین انقلاب اسلامی است.
این مسئول یکی از راهکارهای جلوگیری از متزلزل کردن انقلاب به دست دشمن را مطالعه زندگانی پیامبر اکرم (ص) بیان کرد و گفت: وقتی بخواهیم اساس و بنیان یک جریان، انقلاب، نظام و یک تفکر را از بین ببریم باید از جنس خود انقلاب، افرادی را پیدا کرد و از طریق این افراد به چنین کاری اقدام کرد تا اینکه چیزی به نام انقلاب وجود نداشته باشد.
فرمانده سپاه ناحیه میانه، تفکر سکولاریسم را تفکر جدایی دین از سیاست دانست و ادامه داد: امروزه افکار سکولاریسم بر افکار عدهای از مردم نفوذ کرده و این تعداد افراد بر جریان سیاسی، اجرایی و مدیریت کلان کشور رخنه کردهاند و هدف غربی را در پیش گرفتهاند که دین اسلام برای آینده جمهوری اسلامی ایران و نظام سیاسی اسلامی آن جوابگو نیست.
غیابی با بیان اینکه غربیها میخواهند بر اساس و فوندانسیون این نظام که ثمره خون بیش از ۲۴۰ هزار شهید هشت سال دفاع مقدس است، ضربه بزنند، خاطرنشان کرد: غربیها معتقدند که تحریف حضرت امام (ره) با برداشتن مرزها صورت میگیرد. وقتی در دانشگاهها اعتقاد، اسلام و روح الهی نباشد و مرزهای اعتقادی از بین برود، آن موقع دانشگاههای ما هیچ فرقی با دانشگاههای دیگر کشورها نخواهد داشت.
سپس نماینده ولی فقیه در سپاه میانه با تاکید بر بصیرت در بین مسلمانان گفت: بصیرت به معنای فهم و درک عمیق است که تشخیص دادن حق از باطل بوده و آن چیزی که حق را از باطل جدا میکند، چشم دل است نه چشم سر.
حجت الاسلام حسن امیرنژاد تصریح کرد: اگر ما رابطه ایمان با بصیرت را بسنجیم، ایمان به منزله موتور است و بصیرت به عنوان قطب نما و روشنی بخش خواهد بود و نابینا آن نیست که چشم بینایی داشته باشد بلکه کسی است که بصیرت ندارد.
وی جدایی اشخاص و معیار را یاد آور شد و افزود: ما باید بیشتر تمرکزمان روی معیار باشد نه اشخاص. همه ما مینویسیم، میبینیم، میشنویم، ولی در عمل دچار ضعف هستیم و شک و تردید در آن وجود ندارد.
امیرنژاد با تأکید بر اینکه شخص گرایی به جای معیارگرایی حکومت میکند، اظهار کرد: هدف اصلی دشمن دنبال کردن اشخاص گرایی به جای معیارگرایی است و مصلحت گرایی نیز جای حقگرایی را گرفته است، در حالی که باید به دنبال حق و حقیقت گام برداشت و مصلحت در هر جایی جوابگو نیست.
نماینده ولی فقیه در سپاه میانه گفت: بصیرت تنها عامل برون رفت از فتنههاست و استادان ما در دانشگاهها باید بیداری کامل داشته باشند چون هدف اصلی دشمنان، گرفتن بصیرت و بیداری اسلامی از ملت ماست.
در ادامه مراسم، چند تن از استادان دانشگاهها و طلاب حوزه علمیه شهرستان به بیان دیدگاهها و نظرات خود در مورد برنامههای آتی این نشست و تداوم آن پرداختند و پیشنهادات خود را در این باره ارائه کردند.
انتهای پیام/