۱۵۷ پروژه علمی در رویان به سرانجام رسید/ عدم توقف تحقیقات در شرایط سخت کرونا
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، عبدالحسین شاهوردی در نشست خبری گزارش نتایج فاز اول کارآزمایی بالینی استفاده از سلولهای ایمنی برای هدفگیری تومورهای مغزی بدخیم، رونمایی از موش تراریخته hACE2 برای ارزیابی تولید واکسن کووید-19 و گزارش پیشرفت اولین فراورده ژن درمانی برای یک نوع سرطان خون که پیش از ظهر امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، بیان کرد: باوجود مشکلات بسیار و شیوع کرونا طی سال گذشته، مطالعات و تحقیقات در پژوهشگاه رویان متوقف نشد.
وی افزود: پروژههایی که امروز رونمایی میشوند حاصل تلاش دانشمندان و انباشت دانش دو دهه است که شعار از آزمایشگاه تا بالین را محقق کرده است. این تحقیقات به صورت مشترک بین اعضای هیئت علمی مراکز رویان انجام شده است.
رئیس پژوهشگاه رویان با اشاره به این که مشکلات و شیوع کرونا باعث توقف آموزش در رویان نشده است، گفت: با شکلگیری صندوقهای سرمایهگذاری پرخطر شاهد رخ دادن اتفاقات خوبی در رویان و زیستبوم علم و فناوری کشور هستیم. این کار فرصتی برای پروژهها و ایدههای بکری است که میتواند گوشهای از مشکلات جامعه را حل کند.
شاهوردی ضمن تشکر از معاونان، مدیران و محققان برای حفظ کنام رویان، بیان کرد: پژوهشگاه رویان یادگاری از کاظمی آشتیانی است و این کنام باعث رویش ایدههای جدید و نوین در رویان میشود. یکی از مأموریتهایی که مقام معظم رهبری بر عهده پژوهشگاه رویان گذاشته ملموس کردن علم سلولهای بنیادی برای مردم است که تا حد زیادی محقق شده است.
وی افزود: باوجود مشکلات بسیار پروژهها در رویان طبق برنامه پیش رفته است. طی سال گذشته ۱۵۷ پروژه در رویان به سرانجام رسیده که از این میان ۲۴ پروژه با مراکز خارجی انجام شده است. ۲۸۹ مقاله علمی از رویان در مجلات ملی و بینالمللی منتشر شده که ۱۲۰ مقاله به صورت مشترک با مراکز تحقیقاتی خارجی انجام شده است. همچنین هشت کتاب از رویان منتشر شده که سه کتاب به صورت مشترک با مراکز تحقیقاتی خارجی انجام شده است.
رئیس پژوهشگاه رویان مطرح کرد: طی سال گذشته چهار ثبت اختراع در رویان انجام شده که یکی از آنها با مراکز خارجی انجام شده است. ۵۴ درصد از مقالات رویان در مجلات علمی کیو وان و ۲۹ درصد از مقالات نیز در مجلات علمی کیو تو منتشر شده است.
انتهای پیام/4144/4021/
انتهای پیام/