تقویت روحیه آیندهنگری در پویش ایران 1500/ فناوری و دیجیتالی شدن مولفههای اصلی زندگی آینده است
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، امیر ناظمی در نشست خبری آنلاین با موضوع «تشریح کمپین ایران ۱۵۰۰» که عصر امروز برگزار شد، اظهار کرد: در پویش ایران 1500 به دنبال تشویق شرکتکنندگان به نگرش بلند مدت هستیم. متأسفانه در بسیاری از موضوعات تنها دید کوتاه مدت را در نظر میگیریم و عامل ایجاد چنین نگرشی نظام آموزشی، سیاسی و اجتماعی است.
وی افزود: اکنون که در آستانه سال 1400 باید وسعت فکری خود را به اندازه یک قرن تغییر دهیم. یعنی اکنون باید برای آینده بلند مدت برنامهریزی کنیم. متخصصانی که حالا در بسیاری از شرکتها فعال هستند 100 سال بعد را نخواهند دید ولی بدون شک تأثیر برنامههای امروز آنها در آینده حس خواهد شد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات بیان کرد: سازمان فناوری اطلاعات به همراه سایر متولیان برگزاری این پویش بهدنبال تقویت رویاپردازی است و بحث آیندهپژوهی در آن تأثیر زیادی دارد. در سال 1500 فناوری با عصر حاضر تفاوت زیادی خواهد داشت ولی شاید اینترنت به صورتی که اکنون شناخته میشود وجود نداشته باشد و این موضوع یعنی سیاستگذاران در آینده باید به نیازهای مصرفکنندگان نگرش مفهومی داشته باشند.
ناظمی عنوان کرد: مخاطبان این پویش فقط کودکان نیستند و برای شرکت در پویش ایران 1500 هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. علاقهمندان به شرکت در این پویش میتوانند آثار خود را از طریق سامانههای مجازی و پست به دبیرخانه ایران 1500 ارسال کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر امروز درباره عصر دیجیتال صحبت میکنیم به معنای این است که معتقدیم مؤلفه فناوری و دیجیتالی شدن، زندگی 100 سال آینده بشر را تحت تأثیر قرار خواهد میدهد. تأثیرپذیری جهان از فناوری موضوعی غیرقابل انکار است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری ادامه داد: پادکست، کارتون(کاریکاتور)، متن و اثر خلاق بخشهای چهارگانه این پویش هستند و تمامی آثار در این بخشها بررسی میشود. مجموع جوایز این پویش 200 میلیون تومان تعیین شده ولی اگر تعداد شرکتکنندگان بیش از اندازه پیشبینی شده باشد و حمایت کنندگان مالی بیشتری اعلام آمادگی کنند ارزش جوایز افرایش خواهد یافت.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/