چگونه در مزایدات برنده شویم؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا از پایگاه مناقصات و مزایدات، پارس نماد داده ها، اگر قصد شرکت در مزایده را دارید علاوه بر آگاهی از اینکه مزایده چیست و شرایط آن به چه صورت است ، باید نسبت به شرکت در مزایدات نیز آگاهی داشته باشید. در دنیای پرشتاب و رقابتی اقتصاد امروز، برد با کسانی است که از آگاهی نسبت به موضوعات کاری خود برخور دارند به عبارت دیگر برای آن که در هر کسب و کاری که فعالیت می کنید پیروز و جلوتر از دیگران باشید باید آگاه باشید.
برای برنده شدن در مزایدات نیز آگاهی شرط اول است. اما اگر بخواهیم اصولی تر به تکنیک هایی برای برنده شدن در مزایدات اشاره کنیم می توان گفت مرحله اول در پیش گرفتن از رقبای شرکت کننده در مزایده آگاهی از زمان برگزاری مزایدات است.
همانطور که می دانید امروزه تمامی پروژه های پر سود از طریق برگزاری مزایده مناقصه و استعلام برگزار می شود پس اگر می خواهید این پروژه ها را از دست ندهید حتما باید حواستان به مناقصات و مزایدات و استعلام های در حال برگزاری باشد. مرجعی که می توانید برای آگاهی از مناقصات و مزایدات، به آن مراجعه نمایید، پایگاه اخبار مناقصات و مزایدات ، پارس نماد داده ها به نشانی www.parsnamaddata.com است.
مرحله دوم برای برنده شدن در مزایدات ، کسب اطلاعات صحیح و کامل در خصوص هر معامله کاری است، اطلاعاتی نظیر محل برگزاری، مدت مقرر برای اعلام آمادگی یا میزان مبلغ تضمین شرکت در این پروژه ها و ... این موارد به شما کمک خواهد کرد تا با سنجیدن شرایط خود، تصمیم درستی برای شرکت کردن در این پروژه ها بگیرید.
مرحله بعد شناسایی شرایط شرکت در مزایده یا مناقصه مورد نظر است چرا که هر مزایده یا مناقصه ای، شرایط خاص خود را دارد. شرایطی که قبلا توسط مناقصه گزار یا مزایده گزار تعیین گردیده است. قدم بعدی جمع آوری سریع و با دقت مدارک مورد نیاز و تحویل به موقع آن به مزایده گزار یا مناقصه گزار است بسیاری از کسانی که به عنوان رقیب شما در مزایده شرکت می کنند، به دلیل غفلت همین مرحله و دیر رساندن مدارک، از دور رقابت حذف می شوند باید بدانید اغلب مزایدات و مناقصات تمدید نمی شوند و امکان تصحیح مدارک و یا ارائه مدارک به طور کامل وجود نخواهد داشت.
در نهایت شما کارتان را انجام داده اید و حالا باید منتظر باشید تا نتایج اعلام شود. معمولا برای هر پروژه ای سه برنده اعلام می شود که در ابتدا از برنده شماره یک برای انجام ادامه روند معاملات دعوت می شود اما اگر برنده اول پاسخگویی مناسب نداشته باشد به سراغ برنده دوم و بعد از آن برنده سوم می روند.
برخی از کاربردهای مزایده :
ورشکستگی شرکت : در مواردی که شرکت اعلام ورشکستگی نماید و توان پرداخت دیون و اجرای تعهداتش را نداشته باشد، مدیر تسویه تا تنظیم فهرستی از اموال و دارایی های شرکت، نسبت به برگزاری مزایده و فروش این اموال بر اساس تشریفات قانونی اقدام می نماید.
پرونده های کیفری: بر اساس ماده 529 قانون آئین دادرسی کیفی و قانون نحوه اجرای محکومیت مالی در موارد پرداخت حقوق شاکی یا جزای نقدی می توان از مزایده استفاده نمود.
اموال فرسوده ادارات و سازمان های دولتی : یکی دیگر از کاربردهای مزایده، در خصوص فروش اموال، تجهیزات و ماشین آلات ادارات و سازمان ها می باشد.
مطالبه مهریه از جانب زوجه : در مواردی که زوجه اقدام به اجرای مهریه خود نماید بخش اجرای احکام دادگستری اقدام به توقیف مال زوج و در صورت عدم پرداخت مهریه از جانب زوج، مراحل برگزاری مزایده و وصول مهریه زوجه را در دستور کار قرار می دهد.
انتهای پیام/ر
انتهای پیام/